Cristiano Ronaldo šeštadienį nežais: kaupia jėgas Čempionų lygai

Madrido „Real“ klubas kovoja dėl Ispanijos čempionato trofėjaus, bet šeštadienį versis be puolėjų Cristiano Ronaldo ir Karimo Benzemos. Abu futbolininkai mėgina atsigauti po traumos ir ekipa juos tausoja, kad šie galėtų suspėti iki trečiadienio Čempionų lygos rungtynių.

C.Ronaldo praleido pirmąjį Čempionų lygos pusfinalio mačą.<br>AP nuotr.
C.Ronaldo praleido pirmąjį Čempionų lygos pusfinalio mačą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2016, 5:07 PM, atnaujinta May 27, 2017, 3:45 AM

„Real“ trečiadienį žais atsakomąsias pusfinalio rungtynes su „Manchester City“ ekipa. Pirmoji dvikova Anglijoje baigėsi 0:0.

Zinedine'as Zidane'as penktadienį atskleidė, kad nė vienas iš pagrindinių įvarčių mušėjų nebuvo pasirengęs kelionei į mūšį su „Real Sociedad“ klubu.

„Real“ būtina pergalė, jeigu ekipa nori išlikti įtemptose lenktynėse dėl titulo. „Real“ dabar nuo „Barcelona“ ir Madrido „Atletico“ komandų atsilieka vos vienu tašku. Iki „Primera“ čempionato pabaigos liko trys turai.

Čempionų lygos pusfinalio pirmosiose rungtynėse „Real“ aiškiai trūko C.Ronaldo, o K.Benzema ten sužaidė tik pirmąjį kėlinį.

„Aš nerimauju, nes visada, kai susižeidžia žaidėjas, būna sunku. Dabar svarbiausia, kad jie visiškai atsigautų. Negalime rizikuoti Cristiano ar Karimu“, – kalbėjo „Real“ treneris.

C.Ronaldo ir K.Benzema yra susižeidę dešines kojas. C.Ronaldo praleido ir praėjusio savaitgalio rungtynes, o K.Benzema žaidė, bet anksti paliko aikštę. Jis yra susižeidę pakinklinę sausgyslę.

Apie C.Ronaldo traumą „Real“ treneris nekalba.

„Negaliu nieko pasakyti, nes nesu medikas“, – teigė Z.Zidane'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.