A lygos vadovas Deividas Šemberas išsiuntinėjo teisėjus

Deividas Šemberas dar žaisdamas futbolą Vilniaus „Žalgiryje“ parodė, kad aikštėje turi kietą charakterį. Ne kartą su teisėjais ar žaidėjais konfliktavęs buvęs futbolininkas, panašu, neatsikratę įpročių ir dabar, tačiau šįkart jie – gerokai agresyvesni.

D.Šemberas liejo pyktį ant teisėjų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
D.Šemberas liejo pyktį ant teisėjų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-05 08:39, atnaujinta 2017-05-26 14:09

Lietuvos futbolo A lygos vadovu tapęs D.Šemberas futbolą žaidžia mėgėjų lygoje, vilkėdamas plačiai žinomų „Prelegentų“ marškinėlius.

Būtent per „Prelegentų“ ir Alytaus ekipos rungtynes D.Šemberas iškeikė teisėją.

Per šią dvikovą aikštę paliko teisėjai, kurių vėliau klubai atsiprašė ir jie tęsė savo darbą.

Socialiniame tinkle „Facebook“ populiarioje paskyroje „Sportalas.com“ pasirodė vaizdo įrašai iš rungtynių, kuriuose girdėjosi ir keiksmai.

„Šemberas kelis kartus teisėją pasiuntė, gavo raudoną. Dar putojosi ant teisėjų, šie susirinko vėliavėles ir iš tikrųjų išejo... Neapsikenttė „Prelegentų“ užgauliojimų“, – rašė „Sportalas.com.“

Paskyros savininkas pats stebėjo rungtynes.

„Dabar dar plačiau apie įvykius su Šemberu. Žali kraštu veržėsi, kažkoks prelegentas (berods nr.33) darė „podkatą“ abiem ištiestom kojom. Žalias spėjo peršokti, kojos liko nesulaužytos, ataka tęsėsi. Bet kortelės nedavė, tik žodžiu įspėjo. Už kelių minučių vienas žalias iššoko prieš vartus ir jį skynė, bet man pasirodė, kad jau po jo smūgio, kuris buvo netaiklus. Teisėjas iškart davė „pendelį“, 33 numeris, lygtai, vėl ten sudalyvavo. Tada prasidėjo keiksmai, teisėjo įžeidinėjimai. Ir tik vėliau kamerą įjungiau. Ten buvo žiauriai. Tai teisėjas perspėjo, kad susirinks žaislus“, – rašė „Sportalas.com“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.