Italijos siekis: keršto skonis ir noras atimti Ispanijos karūną

Du netikėti pralaimėjimai grupių varžybų pabaigoje į vieną „Euro 2016“ aštuntfinalio porą suvedė Italiją ir Ispaniją. Komandas, kurios prieš ketverius metus Europos čempionate nukeliavo iki finalo, o ten ispanai buvo stipresni 4:0.

Italija sieks keršto.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Italija sieks keršto.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2016, 3:28 PM, atnaujinta May 20, 2017, 1:01 PM

Šiame čempionate perdavimais paremtas futbolas stringa – ypač prieš patikimą gynybą. Italija pirmose E grupės rungtynėse, kurias laimėjo 2:0, taktiškai parodė aukščiausią klasę. Panašu, kad treneris Antonio Conte į šią rinktinę sugebėjo įpūsti visas geriausias itališko futbolo vertybes.

Ispanijai labiausiai neramu dėl to, kad Italija žaidžia tokį futbolą, prieš kurį jie dažniausiai turėjo rimtų bėdų. Italija gali leisti ispanams ilgai tarpusavyje perdavinėti kamuolį, o tada staigiai užpulti.

Tačiau ir ispanai turi ką pasiūlyti – puolimo grandyje jie turi naujus veidus Alvaro Morato ir Nolito.

Jie taip pat turi Andresą Iniestą, kuris vėl žaidžia geriausią savo futbolą. Davidas Silva taip pat mėgaujasi tuo, kad turi daugiau įtakos rinktinės žaidimui.

Visi žino, kaip Italija žais pirmadienio vakaro rungtynėse – ginsis ir lauks savo šanso. A.Conte visada lieka ištikimas savo strategija. Pagrindinis klausimas – ar Ispanija yra pakankamai gera?

Ar jie gali žaisti taip, kaip tą darė 2008 ir 2012 metais? Ar jie gali parodyti tokį puolimą, kurį rodė šio turnyro kovoje su Turkija?

Lažybų organizatoriai favorite regi Ispaniją, tačiau daryti drąsius spėjimus anksti. Nesvarbu kuri rinktinė laimės, pergalės nebus galima vadinti netikėta ar sensacinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.