Kilometrą iki L. Messi jachtos plaukęs sirgalius – neatstumtas

Pastaruoju metu vienas garsiausių pasaulio futbolininkų penkiskart geriausių žaidėju pripažintas argentinietis Lionelis Messi ilsisi – po Pietų Amerikos čempionato su šeima jis plaukioja nuosava jachta netoli Ibisos salos. Praėjusį savaitgalį vienas iš futbolo sirgalių pabandė bent šiek tiek pabendrauti su „Barcelona“ klubo žaidėju ir tai jam pasisekė padaryti.

Lionelis Messi su Sali
Lionelis Messi su Sali
Lionelis Messi su Sali
Lionelis Messi su Sali
Lionelis Messi.
Lionelis Messi.
Lionelis Messi su Sali
Lionelis Messi su Sali
Lionelis Messi su Sali
Lionelis Messi su Sali
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2016-07-25 22:56, atnaujinta 2017-05-17 19:33

Vaikinas iki L.Messi jachtos „Seven C“ plaukė apie kilometrą. Kai jis priplaukė, jachtoje buvę apsaugos darbuotojai jau buvo pasirengę imtis visų saugumo priemonių, kad neprileistų nekviesto svečio. Tačiau vaikino užsispyrimas plaukiant iki jachtos padarė įspūdį L.Messi ir šis pakvietė sirgalių užlipti ant denio ir pavaišino sultimis.

„Aš pasakiau, kad sergu už „Atletico“ ekipą, bet labai norėjau nusifotografuoti su Lioneliu“ – pasakojo laimingasis vaikinas vardu Suli.

Tačiau kol jis plaukė, net ir plastikinį maišelį įdėtas mobilusis telefonas sušlapo ir sugedo. Tuomet L.Messi pasiūlė nusifotografuoti su jo mobiliu telefonu. Garsenybė pažadėjo atsiųsti vaikinui nuotrauką ir tai padarė.

„Pokalbio metu jis apskritai nebuvo panašus į žvaigždę, – pasakojo apie susitikimą Suli. – „Jis buvo nuoširdus, kuklus ir labai svetingas. O jo šeima – tiesiog nuostabi. Aš kartą naktiniame klube mačiau atėjusį Cristiano Ronaldo – jam net rankos neįmanoma buvo paduoti. Aplink jį buvo tokia gausa apsaugos, kad net priartėti neįmanoma. O Lionelis – tikras žmogus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.