Gėdingose nuotraukose užfiksuotas Wayne'as Rooney viešai atsiprašė

Anglijos rinktinės žvaigždė Wayne'as Rooney buvo priverstas besąlygiškai atsiprašyti savo komandos vadovybės ir trenerio Garetho Southgate'o po to, kai buvo užfiksuotas ekipos viešbutyje vykstančiose vestuvėse.

W. Rooney<br>AFP/Scanpix
W. Rooney<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2016, 8:29 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 6:23 PM

Nemalonės W. Rooney dėl šių nuotraukų susilaukė dėl to, jog tuo metu, kol linksminosi, jis oficialiai turėjo būti rinktinės vadovų priežiūroje. Tačiau po pergalės Pasaulio čempionato atrankos rungtynėse prieš Škotiją futbolininkas nusprendė atsipalaiduoti ir atšvęsti laimėjimą.

Viešbučio bare jį apsvaigusį nuo alkoholio užfiksavo fanai, kurie vėliau ir išplatino nuotraukas internete. Pasklido ir kalbos, kad anglas buvo toks apgirtęs, jog nesugebėjo net sudėlioti rišlaus sakinio. Toks futbolininko elgesys papiktino gerbėjus, kurie liko nepatenkinti nederamu žvaigždės elgesiu.

Nacionalinės komandos vadovybė po incidento stengėsi užstoti W. Rooney teigdami, kad toks elgesys yra žmogiškas, tačiau neturėtų būti pavyzdys jauniesiems ekipos gerbėjams. Pats žaidėjas nedelsdamas išplatino viešą atsiprašymą, kuriame teigiama, jog toks elgesys negali būti pateisinamas.

„Rungtyniaudamas mūsų šalies rinktinėje turiu visada prisiimti atsaakomybę ir rodyti deramą pavyzdį kitiems“ – apgailestavo W. Rooney.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.