Netikėtumas: kovoje dėl A lygos bronzos pergalę šventė „Sūduva“

Lietuvos futbolo A lygos bronza – Marijampolės „Sūduvos“ rankose. Marijampoliečiai sekmadienį namų aikštėje 3:1 palaužė artimiausią persekiotioją „Atlanto“ ekipą ir iki čempionato pabaigos likus vos vienerioms rungtynėms ją lenkia jau trimis taškais.

V. Ščiavinsko nuotr.
V. Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2016, 2:49 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 11:53 AM

Rungtynės prasidėjo ankstyvu įvarčiu, kurį 12 minutę pelnė „Sūduvos“ kapitonas Tomas Radzinevičius, tačiau praėjus dešimčiai minučių rezultatą išlygino klaipėdiškių puolėjas Maksimas Maksimovas.

Visgi „Atlantas“ džiaugėsi neilgai, nes prieš pat pertrauką pasižymėti spėjo marijampoliečių saugas Ernestas Veliulis.

Puikiai žaidęs futbolininkas 62-ąją minutę Klaipėdos ekipai įsūdė dar vieną įvartį, o per likusį laiką „Atlantas“  nesugebėjo atsitiesti ir turėjo pripažinti apmaudų pralaimėjimą.

Paskutiniame ture „Atlantui“ dar teks atlaikyti Kauno „Stumbro“ išbandymą, o Marijampolės „Sūduva“ susitiks su „Lietavos“ ekipa, tačiau pralaimėjimą šiandien patyręs Klaipėdos klubas jau prarado ir teorines viltis pasidabinti pirmenybių medaliais.

Lietuvos A lygos čempiono titulą jau užsitikrino Vilniaus „Žalgiris“, kuris penktadienį vykusiame mače lygiosiomis 2:2 sužaidė su „Stumbro“ ekipa, o sidabro medaliai jau antrąjį sezoną iš eilės atiteks „Trakų“ komandai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.