Lionelis Messi parodė gerą širdį – išmokėjo atlyginimus apsaugai

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Lionelis Messi už aikštės ribų pademonstravo pavyzdingą elgesį. Argentinietis išmokėjo atlyginimus nacionalinės rinktinės apsaugos darbuotojams, kuriems federacija pinigų neatseikėjo beveik pusę metų.

L. Messi<br>AFP/Scanpix
L. Messi<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2016, 1:32 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 8:53 AM

Anglų spauda teigia, kad apsauginiai už darbe praleistą laiką atlyginimų nesulaukė nuo 5 iki 6 mėnesių.

Išaiškėjus daugiau šios istorijos detalių pasirodė, kad L. Messi rungtynių su Brazilijos ekipa dieną sėdėdamas savo kambaryje sulaukė beldimo į duris ir futbolininką aplankė jam gerai pažįstami ekipos apsaugos darbuotojai.

„Leo, mes turime su tavim pasikalbėti. Jau penkis ar šešis mėnesius mums nemoka atlyginimų. Situacija labai sudėtinga ir tu esi komandos kapitonas, mus gerai pažįsti, todėl tikimės tavo pagalbos“,- kaip pranešama, kalbėjo jie.

Po šio pokalbio 29-erių futbolininkas paskambino savo tėčiui Jorge, kuris kartu yra ir jo vadybininkas bei paprašė iš asmeninės sąskaitos pervesti darbuotojams trūkstamus pinigus.

Tačiau šis poelgis tik šiek tiek sušvelnina įtemptą situaciją- žiniasklaida pastaruoju metu gan aštriai kritikuoja „Barcelona“ žvaigždę ir jo komandos draugus.

„Mes nusprendėme daugiau su žiniasklaida nebendrauti. Į mus skriejo daugybė kaltinimų, buvo rodoma mažai pagarbos, bet mes nieko nesakėme. Mums gaila, kad taip nutiko, tačiau neturime kito pasirinkimo. Žinome, kad tarp jūsų (žurnalistų, – Red.) yra tų, kurie neturi nieko bendro su tuo žaidimu, kuriame mums išreiškiama nepagarba“, – spaudos konferencijoje pareiškė L.Messi. Jį palaikė visi 25 rinktinės nariai.

Argentinos rinktinė jau ilgą laiką sulaukia kritikos dėl prastų rezultatų, tačiau kibirkštis ugnimi tapo po kilusio skandalo. Vienas Argentinos radijas prakalbo apie tai, kad Ezequielis Lavezzi po treniruotės galėjo rūkyti marihuaną.

E.Lavezzi jau kreipėsi į teismą dėl „Radio Mitre“ paskleistos informacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.