„Barcelona“ treneris nusivylęs: „Blogiau žaisti tiesiog nebeįmanoma“

Ispanijos čempionė „Barcelona“ išgyvena savotišką krizę. Katalonų ekipa praėjus trylikai čempionato turų nuo lyderės Madrido „Real“ atsilieka jau 6 taškais, o šią savaitę komandų dar laukia tarpusavio akistata.

„Barcelona“ įkrito į duobę<br>AFP\Scanpix nuotr.
„Barcelona“ įkrito į duobę<br>AFP\Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-28 10:11, atnaujinta 2017-04-16 23:36

Prieš „El Clasico“ Madrido ekipa gali pasigirti šį Ispanijos lygos sezoną savo sąskaitoje dar neturinti pralaimėjimų, tuo tarpu sunkiai įsivažiavusi „Barcelona“ sekmadienio mače su „Real Sociedad“ vos sugebėjo iškovoti lygiąsias.

Po tokio pasirodymo katalonų treneris Luisas Enrique sakė, kad iškovotas taškas yra pakankamai geras rezultatas palyginus su tuo, kokį žaidimą pastaruoju metu demonstruoja jo ekipa.

„Mes neturėjome iškovoti to taško, bet kažkaip pavyko tai padaryti. Manau, kad jau tiesiog nebeįmaoma žaisti dar blogiau.

Varžovai buvo už mus geresni visais aspektais. Jeigu būtume susikeitę marškinėliais, žmonės tikrai galvotų, jog „Barcelona“ yra kita komanda“ ,- kritikos savo ekipai negailėjo L. Enrique.

„Žinoma, praėjo dar tik 13 mačų ir kalbėti apie krizę yra dar truputį anksti. Tai pirmas kartas, kai oponentai buvo ryškiai stipresni“, – kalbėjo jis.

Tuo tarpu „Barcelona“ gynėjas Gerardas Pique teigė, jog ir toliau taip rungtyniaujant, apginti Ispanijos čempionų titulą bus labai sunku.

„Kartais žaidimo lygis natūraliai krenta, tačiau tai, dabar problema yra mūsų požiūris. Nors „Barcelonos“ žaidėjas neturėtų taip sakyti, bet mums pasisekė, kad iškovojome tašką. Jei ir toliau taip, lygą laimėti bus itin sunku“ , – sakė futbolininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.