Vienas Lietuvos rinktinės lyderių keliasi į „Jagiellonia“ klubą

Lenkijos čempionato lyderė „Jagiellonia“ savo gretose turės dar vieną Lietuvos rinktinės žaidėją – iš Vokietijos į Balstogę keliasi Arvydas Novikovas.

A.Novikovas.<br>A.Pliadžio nuotr.
A.Novikovas.<br>A.Pliadžio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2017, 11:40 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 6:39 AM

Lenkijos Ekstraklasos lyderė Balstogės „Jagiellonia“ nusitaikė į dar vieną Lietuvos futbolo rinktinės lyderį. Komandą, kurioje žaidžia geriausias 2016 Lietuvos futbolininkas Fiodoras Černychas, netrukus papildys ir trečią geriausiųjų sąrašo vietą užėmęs A.Novikovas.

„Jagiellonia“ pasiekė susitarimą su Vokietijos „Bochum“ klubu dėl lietuvio krašto saugo A.Novikovo. F.Černycho rinktinės kolega į Palenkės sostinę atvyksta penktadienį, tuoj pat praeis medicinos testus ir pasirašys sutartį“, – rašo Lenkijos klubo interneto svetainė. 26-erių A.Novikovas yra žaidęs Visagino „Intero“, „Vilniaus“, Edinburgo „Hearts“, Perto „Saint Johnstone“, Aujės „Erzgebirge“ klubuose. Lietuvos rinktinėje jis sužaidė 32 rungtynes ir įmušė 4 įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.