Vilniaus „Žalgiris“ atsisveikino su pernai sunkią traumą gavusiu portugalu

Prieš oficialų 2017 metų sezono startą Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubas atsisveikino su dviem

J.Chula pernai gavo sunkią traumą.<br>V.Aleksandravičiaus/fkzalgiris.lt nuotr.
J.Chula pernai gavo sunkią traumą.<br>V.Aleksandravičiaus/fkzalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fkzalgiris.lt ir lrytas.lt inf.

Feb 25, 2017, 8:24 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 1:37 AM

J.Chula „Žalgirio“ gretas papildė 2015 metų birželį. Debiutuodamas 27-erių saugas iš Portugalijos pelnė įvartį, žaidė ir Čempionų lygos antrojo atrankos etapo rungtynėse su „Malmo“ (Švedija) ekipa, bet po kelių savaičių A lygos 20 turo rungtynėse su „Klaipėdos granitu“ patyrė sunkią traumą ir buvo priverstas praleisti likusią sezono dalį. Nors 2016 metų pradžioje jis grįžo į aikštę, bet įsitvirtinti pagrindinėje „Žalgirio“ sudėtyje nepavyko. Per pusantro sezono futbolininkas iš viso sužaidė 16 rungtynių ir pelnė du įvarčius.

Su „Žalgiriu“ atsisveikino ir nuo 2012 metų įvairiose Vilniaus klubo komandose žaidęs A.Korsakas. Pagrindinėje komandoje gynėjas debiutavo 2014 metų balandžio 12 dieną Alytuje vykusiose A lygos 7 turo rungtynėse su vietos „Dainava“. Iš viso vilkėdamas žaliai baltą aprangą jaunasis gynėjas aukščiausioje šalies futbolo lygoje sužaidė ketverias rungtynes. Dar du kartus „Žalgirio“ garbę jis gynė Lietuvos futbolo federacijos taurės turnyre.

20-metis futbolininkas karjerą pratęs Kauno „Stumbro“ ekipoje. Ten jis ras kelis pažįstamus veidus. Kauniečių gretas šį sezoną jau papildė du „Žalgirio“ futbolininkai. Vasario pradžioje nuomos pagrindais į šią ekipą persikėlė taip pat „Žalgirio“ dublerių ekipoje ne vieną sezoną žaidę gynėjas Dominykas Barauskas ir saugas Danielis Romanovskis. Pernai „Stumbras“ Lietuvos čempionate užėmė penktą vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.