Anglijoje žibantis Zlatanas Ibrahimovičius: „Aš esu žvėris. Jaučiuosi kaip liūtas“

Nesenstantis Zlatanas Ibrahimovičius savaitgalį dar kartą parodė, kodėl yra vienas geriausių puolėjų pasaulyje ir tokiu išlieka net sulaukęs 35-erių. Švedas kūrė magiją aikštėje, pelnė du įvarčius ir padovanojo „Manchester United“ komandai pirmą sezono trofėjų.

Z.Ibrahimovičius išlieka viršūnėje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Z.Ibrahimovičius išlieka viršūnėje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Z.Ibrahimovičius išlieka viršūnėje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Z.Ibrahimovičius išlieka viršūnėje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 28, 2017, 3:47 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 8:57 PM

Jose Mourinho auklėtiniai Anglijos lygos taurės turnyro finale 3:2 (2:1) palaužė „Southampton“ komandą.

Z.Ibrahimovičius „ManUtd“ išvedė į priekį 19-ąją minutę, kai pelnė nuostabaus grožio įvartį mušdamas baudos smūgį.

Nors Mančesterio komanda pirmavo 2:0, varžovai sugebėjo išlyginti rezultatą. Tačiau paskutinis žodis priklausė Z.Ibrahimovičiui – 87-ąją minutę puolėjas pelnė lemiamą įvartį ir atnešė trofėjų „Manchester United“ komandai.

„Aš esu žvėris. Jaučiuosi kaip liūtas“, – po pergalės sakė Z.Ibrahomovičius, rašo AP.

Jo sutartis su „Manchester United“ galioja tik šiam sezonui. Po rungtynių J.Mourinho sakė, kad nemaldaus švedo likti dar metams, nors to norėtų. Tačiau treneris pridūrė, kad sirgaliai jau dabar turėtų apgulti jo namus ir maldauti pratęsti sutartį.

Z.Ibrahimovičius vasarą priėmė „ManUtd“ kvietimą ir tapo atakų lyderiu – jau yra pelnęs 26 įvarčius, kai antras rezultatyviausias klubo žaidėjas Juanas Mata varžovų vartininkus nuginklavo devynis kartus.

„Pažiūrėkime, kas bus. Sustosiu tada, kai būsiu viršūnėje. Jeigu nebesugebėsiu taip žaisti ir atnešti rezultato, nebežaisiu. Nenoriu būti kaip kiti žaidėjai, žaidžiantys tik todėl, kad kažkada turėjo gerą karjerą, o dabar iš jų likęs tik vardas“, – po finalo teigė puolėjas.

Tik po sezono jis spręs, ar tęsti toliau karjerą. Ir kur tai daryti. Jis neklausys net vaikų – Vincento ir Maximilliano, kurių dėka atsidūrė Anglijoje, nes šie troško pamatyti tėtį „Premier“ lygoje.

„Jie patenkinti tuo, kaip aš žaidžiu. Bet šį kartą bosu būsiu aš. Aš priimsiu sprendimą“, – juokėsi jis.

Laimėjęs Anglijos lygos taurę Z.Ibrahimovičius atsiėmė jau 32-ąjį nugalėtojo medalį savo karjeroje. Stulbinančią sportinę formą demonstuojantis švedas sako, kad sėkmę jam atneša darbo etika.

„Jaučiuosi šviežias. Jaučiuosi gerai, kaip žvėris. Nesirūpinu savo amžiumi, nes žinau, ką galiu padaryti. Žmonės, kurie pažįsta mane, žino, kad treniruojuosi labai sunkiai.

Niekada nesu patenkintas savimi. Visada noriu daugiau. Esu alkanas naujiems pasiekimams. Toks mano mentalitetas“, – kalbėjo Z.Ibrahimovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.