To dar nematėte: brazilas pelnė neeilinį įvartį iš aikštės vidurio

Brazilas pelnė neeilinį įvartį iš aikštės vidurio<br>Stop kadras
Brazilas pelnė neeilinį įvartį iš aikštės vidurio<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2017, 5:48 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 10:51 AM

Savaitgalį Brazilijos mėgėjų lygoje pelnytas įspūdingas įvartis netruko pasklisti po interneto platybes – jo autorius tikslų smūgį nuo aikštės vidurio atliko iškart po teisėjo švilpuko, leidžiančio įžaisti kamuolį.

Trečiajame Sao Paolo regiono devizione žaidžiančių „Cataduvense“ ir „Comercial“ susitikime šiuo nuostabiu įvarčiu pasižymėjo pastarosios ekipos saugas Mirrai. Nors iki tol jo atstovaujamas klubas atsilikinėjo 0:1, tačiau neįprastą gudrybę panaudoję futbolininkai liko nustebę – po perdavimo iš vidurio atliktas tolimas Mirrai smūgis pasiekė savo tikslą.

Varžovų vartininkui, kuris tuo metu buvo gana toli paėjęs į priekį, liko tik išplėtus akis stebėti „Comercial“ žaidėjų džiaugsmą – įkvėpti neeilinio įvarčio jie mačą laimėjo net 4:1.

Įdomu tai, kad anksčiau sumanymas smūgį atlikti iškart po įžaidimo pradžios nebūtų pavykęs, mat tik prieš porą metų taisyklės buvo pakeistos ir leido nuo vidurio įžaidžiamą kamuolį gražinti į savo aikštės pusę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.