Varžovų sirgalių gudrybė: Madrido „Real“ žvaigždžių miegą trukdė milžiniška minia

„Napoli“ aistruoliai<br>AFP/Scanpix
„Napoli“ aistruoliai<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2017, 3:40 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 11:12 AM

Napoli“ fanai rado įdomų būdą padėti savo ekipai, kuri jau antradienį namų arenoje susikaus su sunkiai sulaikomais Madrido „Real“ futbolininkais. Daugiau nei keli šimtai sirgalių naktį prieš susitikimą praleido būtent prie Ispanijos klubo viešbučio ir įvairias būdais stengėsi sutrukdyti ramų varžovų komandos miegą.

Panašu, kad bet koks palaikymas „Napoli“ tikrai nepamaišys: pirmajame šių ekipų Čempionų lygos aštuntfinalio susitikime jie pralaimėjo 3:1, tad dabar privalės ne tik nukauti „Real“, bet ir tai padaryti bent dviejų įvarčių skirtumu.

Kaip praneša Italijos portalas football-italia.net, gausi „Napoli“ gerbėjų minia jau nuo pat ryto būriavosi prie prabangaus „Los Merengues“ viešbučio, kuriame šiąnakt apsistojo Ispanijos klubas.

Anot vietinių žurnalistų, net metaliniais puodais bei automobilių garso signalais apsiginklavę aistruoliai kėlė nemažą triukšmą, tačiau kadangi viešoji tvarka nebuvo pažeidžiama, pareigūnai juos stebėjo iš šono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.