Amžini varžovai Cristiano Ronaldo ir Lionelis Messi suvienijo jėgas

Cristiano Ronaldo ir Lionelis Messi futbolo pasaulyje įprastai priklauso skirtingoms stovykloms, o sirgaliai dažnai ir dalinami į tuos, kurie myli vieną ar kitą žaidėją.

L.Messi (kairėje) ir C.Ronaldo suvienijo jėgas.<br>Lrytas.lt montažas.
L.Messi (kairėje) ir C.Ronaldo suvienijo jėgas.<br>Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2017, 7:45 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 8:28 PM

Tačiau ne šįkart.

Madrido „Real“ ir „Barcelona“ superžvaigždės suvenijo jėgas, kad atkreiptų pasaulio dėmesį į siaubingą situaciją karo draskomoje Sirijoje.

Dėl geriausio pasaulio futbolininko titulo kasmet kovojantys C.Ronaldo ir L.Messi kreipėsi į savo gerbėjus socialiniuose tinkluose, kur pasidalino emocingomis žinutėmis.

Tiek C.Ronaldo, tiek L.Messi skatino taiką Sirijoje ir prašė apsaugoti vaikus, kurie labiausiai kenčia nuo bado, smurto ir neteisybės.

„Viena karo diena – pernelyg daug. Sirijos vaikai apsupti smurto ir žiaurumo jau šešerius metus. Konfliktas juos pavertė įkaitais, – rašė L.Messi. – Kaip tėvas ir UNICEF ambasadorius, esu sukrėstas. Širdis plyšta. Prisidėkite prie UNICEF ir reikalaukite karo pabaigos.“

C.Ronaldo savo žinutėje kreipėsi į karo paliestus vaikus.

„Apie Sirijos vaikus galvoju kaip apie Omarą, kuris nupiešė savo svajonę tapti barzdaskučiu“, – rašė C.Ronaldo ir pridūrė žymę #Save SyriasChildren.

Pernai C.Ronaldo paaukojo nemenką sumą pagalbos priemonėms Alepo mieste. Jis visoms šeimoms Sirijoje skyrė ir maisto, rūbų, ir medicininių priemonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.