Kazachstano futbolo rinktinei – nemalonumai ore: lėktuve suveikė gedimo aliarmas

Kazachstano futbolo rinktinės žaidėjai pirmadienį pateko į situaciją, kurią norėtų kuo greičiau užmiršti. Iš Jerevano namo skridę futbolininkai ir rinktinės administracijos atstovai po kurio laiko buvo priversti ir vėl vaikščioti Armėnijos sostinės oro uosto išvykimo salėje. Mat užsakomuoju reisu skridusiame lėktuve suveikė įspėjimo signalas apie gedimą ir laivo kapitonas nutarė nerizikuoti ir sugrįžti į Jerevaną.

Kazachstano futbolo rinktinei – incidentas ore.<br>kazfootball.kz nuotr.
Kazachstano futbolo rinktinei – incidentas ore.<br>kazfootball.kz nuotr.
Kazachstano futbolo rinktinei – incidentas ore.<br>AFP nuotr.
Kazachstano futbolo rinktinei – incidentas ore.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 27, 2017, 10:59 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 3:13 AM

Kazachstano komandai ši kelionė į Armėniją buvo nesėkminga – ne tik 2018-ųjų pasaulio futbolo čempionato E grupės atrankos mače nusileido 0:2 Armėnijai, tačiau ir nesugebėjo sėkmingai išskristi namo.

Kazachų rinktinės spaudos atstovas Jerbolas Kairovas pakomentavo pirmadienį ryte faktą, kad namo skridusi ekipa ir vėl atsidūrė Jerevane.

Po sekmadienio mačo lėktuvas su komanda pradžioje turėjo skristi į Aktobe miestą, kuriame pasipildytų degalų, o po jau skraidintų rinktinę į Astaną. Kai tik pakilome, buvo gautas signalas, kad lėktuve yra gedimas – buvo konstatuojama, jog yra problemų su šasi. Laivo kapitonas nutarė su grįžti į Jerevaną. Sėkmingai nutūpėme ir dabar su visa ekipa sėdime viešbutyje. Žiūrėsime, kada galėsime skristi namo – viena aišku, kad neskrisime sugedusiu lėktuvu“ – parašė rinktinės spaudos atstovas.

Kai su juo susisiekė Kazachstano žiniasklaida bei paklausė apie žaidėjų reakciją, J.Kairovas pasakė: „Kokia futbolininkų reakcija? Šis incidentas nuotaikos nepridėjo – ir pralaimėjimas, ir stresas danguje. Visas emocijas žaidėjai paliko sekmadienį aikštėje, todėl visi buvo morališkai pavargę ir didesnių aikčiojimų nebuvo. Iš esmės, visi su supratimu sutiko žinią, kad lėktuve yra bėdų ir reikia sugrįžti į Jerevaną“.

Pasaulio futbolo čempionato atrankoje Kazachstanas žaidžia itin nesėkmingai – po 5 maču E grupėje užima paskutinę šeštąją vietą, sugebėjęs tik dukart sužaisti lygiosiomis ir turėdamas 2 taškus

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.