Prieš „Bayern“ ir „Real“ mūšį – rimta Madrido komandos netektis

Madrido „Real“ futbolininkai per atsakomąsias Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes su Miuncheno „Bayern“ antradienį versis be Garetho Bale'o. Zinedine'as Zidane'as teigė, kad futbolininkas nespėjo atsigauti po dešinės kojos raumens traumos, tad iš šalies stebės mūšį „Santiago Bernabeu“ stadione.

G.Bale'as praleis rungtynes dėl traumos.<br>AP nuotr.
G.Bale'as praleis rungtynes dėl traumos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2017, 4:51 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 6:32 PM

Čempionų lygos karūną ginantis Madrido „Real“ praėjusią savaitę 2:1 nugalėjo „Bayern“ komandą.

„Jis nežais, nes nenorime rizikuoti. G.Bale'as nori sugrįžti, daug ir sunkiai dirbo. Tikėkimės, kad jis sugrįš iki „El Clasico“ (prieš „Barcelona“), tačiau dar nesame tikri“, – kalbėjo Z.Zidane'as.

„Real“ su „Barcelona“ klubu susitiks sekmadienį ir tai bus vienos svarbiausių rungtynių, siekiant iškovoti Ispanijos čempionato titulą. „Real“ siekia pirmojo Ispanijos čempionato trofėjaus nuo 2012 metų. Šiuo metu „Real“ turi trijų taškų pranašumą ir papildomas rungtynes kišenėje.

G.Bale'as praėjusią savaitę Miunchene buvo pakeistas antrajame kėlinyje ir šeštadienį praleido „Real“ išvykos rungtynes.

Šį sezoną jis jau yra nežaidęs beveik tris mėnesius, kai susižeidė dešinės kojos čiurną.

Z.Zidane'as neatskleidė, kas pakeis G.Bale'ą, tačiau manoma, kad jo vietoje atsidurs Isco, kuris įmušė dukart prieš „Sporting“ komandą. Tarp kitų Z.Zidane'o pasirinkimų – Marco Asensio ir Alvaro Morata.

Abu įvarčius į „Bayern“ vartus įmušęs Cristiano Ronaldo turėtų vėl žaisti kartu su Karimu Benzema. Jeigu Z.Zidane'as pasirinks Isco arba M.Asensio, K.Benzema bei C.Ronaldo turėtų daugiau darbo priekyje, o A.Morata „Real“ klubui leistų turėti tris tikrus puolėjus.

„Bayern“ jau turėtų naudotis Roberto Lewandowskio paslaugomis. Jis nežaidė nuo balandžio 8 dienos ir praleido pirmąsias „Bayern“ ir „Real“ rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.