Paragvajaus rinktinės žaidėjui – sunkūs kaltinimai dėl krikšto dukros tvirkinimo

Paragvajaus futbolo rinktinės žaidėjas Jonathanas Fabbro sukėlė vieną didžiausių pedofilijos skandalų šalyje – teigiama, kad 35 metų futbolininkas  daugiau kaip penkerius metus intymiai santykiavo su dabar 11 metų savo krikšto dukra.

 J.Fabbro kaltinamas intymiai santykiavęs su savo krikšto dukra.<br> AFP nuotr.
 J.Fabbro kaltinamas intymiai santykiavęs su savo krikšto dukra.<br> AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2017, 10:11 AM, atnaujinta Jul 23, 2017, 10:15 AM

Praėjusį sezoną Meksikos „Chiapas“ ekipoje žaidęs futbolininkas 2013-siais vedė garsų Paragvajaus modelį Larrisą Riquelmę.

Tačiau ir toliau „lankėsi“ pas krikšto dukrą, rašo „Marca“. Teigiama, kad pirmą kartą J.Fabbro su mergaite santykiavo, kai jai buvo vos šešeri.

Apie tai, kad tarp vyro ir mergaitės kažkas vyksta suprato pastarosios vyresnysis brolis, kuris perskaitė abiejų susirašinėjimą.

Vaikinas nutarė pakalbėti su seserimi ir ši viską išpasakojo. Paragvajuje teisėsauga jau pradėjo ikiteisminį tyrimą, o J.Fabbro gresia 20 metų kalėjimo.

Per savo karjerą J.Fabbro, gimęs Argentinoje, tačiau atstovaujantis Paragvajui, nacionalinėje komandoje sužaidė 13 mačų ir pelnė 4 įvarčius. Futbolininkas atstovavo garsiems klubams – „Boca Juniors“, „Mallorca“ ir „River Plate“.   

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.