Nauji vėjai: Fiodoras Černychas – per žingsnį nuo žaidimo Anglijoje

Nors Lenkijoje jau prasidėjo naujasis sezonas, o Lietuvos futbolininkas Fiodoras Černychas Balstogės „Jagiellonia“ gretose jau spėjo sužaisti ir keletą rungtynių, vis tik artimiausiu metu jis turėtų palikti šią komandą.

 Fedoras Černychas jau viena koja Anglijoje<br> Facebook nuotr.
 Fedoras Černychas jau viena koja Anglijoje<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2017, 9:33 AM, atnaujinta Jul 25, 2017, 10:36 AM

Lenkijos žiniasklaida skelbia, kad puolėjas greitai taps „Middlesbrough“ klubo, kuris rungtyniauja antroje pagal pajėgumą Anglijos lygoje nariu.

Skelbiama, kad už 26-erių metų futbolininką ruošiamasi pakloti 1 milijoną eurų. Teigiama, kad futbolininkas jau buvo pastebėtas keliaujantis į Angliją, kur „Middlesbrough“ klube turėtų atlikti medicininę apžiūrą. Tai reiškia, kad artimiausiu metu sutartis turėtų tapti oficiali. 

Nors suma, kurią gautų „Jagiellonia“ bendrais mąstai ir nedidelė, Lenkijos klubui ji būtų nemaža, kuri leistų išsaugoti kitus žaidėjus ar susirasti naują papildymą.

Paskutinįjį sezoną „Middlesbrough“ klubas dar žaidė „Premier“ lygoje, tačiau iškrito į žemesnį divizioną, kai užėmė priepaskutiniąją vietą. 

F.Černychu įvairūs klubai domėjosi jau seniai, tačiau Balstogės komandai pavykdavo jį išlaikyti savo gretose. Manoma, kad parduoti žaidėją paskatino ne itin sėkmingas pasirodymas Europos lygos atrankoje, kur „Jagiellonia“ iškrito kur kas greičiau nei tikėjosi. Tai įvyko, kai bendru rezultatu 1:3 buvo nusileista Azerbaidžano ekipai „Qabala“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.