J. Mourinho giria P. Pogba žaidimą, tačiau susirūpinimą jam kelia milžiniškos sumos

„Manchester United“ treneris Jose Mourinho patenkintas brangiausio šio vasaros pirkinio Paulio Pogba žaidimu. Strategas pareiškė, kad jo auklėtinį drąsiai galima priskirti prie pačių geriausių pasaulio žaidėjų.

 Paulis Pogba demonstruoja gerą žaidimą<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Paulis Pogba demonstruoja gerą žaidimą<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-27 17:49, atnaujinta 2017-07-27 17:50

Nors „Manchester United“ klubas pralaimėjo draugiškas rungtynes „Barcelona“ komandai, J.Mourinho savo auklėtinių pasirodymu buvo patenkintas, o ypač – P.Pogba.

„Galiu pasakyti, kad jis yra aukšto lygio žaidėjas. Jis priklauso aukščiausios klasės futbolininkams“,  – teigė J.Mourinho.

„Manchester United“ žaidėją įsigijo už rekordinę 89 milijonus svarų sterlingų siekiančią sumą. Tokie dideli pinigai šiek tiek stebina ir patį komandos strategą.

„Kad nuspirkome P.Pogba, tai yra gerai. Tačiau dabar yra tokia situacija, kad pamatę skaičius, kai kurios komandos tiesiog nenori ir negali sau to leisti. Tai šiek tiek jaudina mane, nes dabar apie milžiniškas sumas kalbame taip laisvai“,  – teigė J.Mourinho. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.