„Barcelona” moterys į Šiaulius atvyko tiesioginiu skrydžiu

Antradienio vakarą apie 17:30 val. Zoknių oro uostas Šiauliuose priėmė neeilinius svečius – į Saulės miestą tiesioginiu skrydžiu atvyko moterų futbolo „FC Barcelona” komanda.

 "Barcelona" moterų komanda atvyko į Šiaulius
 "Barcelona" moterų komanda atvyko į Šiaulius
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2017, 10:40 PM

Tokiu būdu Šiaulius iš sporto komandų paskutinį kartą pasiekė Prancūzijos ir Vokietijos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės 2011 metais Lietuvoje vykusio Europos krepšinio čempionatu metu.

Barselonos moterų futbolo komanda į Lietuvą atvyko ne šiaip sau apsižvalgyti – rytoj katalonių laukia pirmojo UEFA moterų Čempionių lygos aštuntfinalio akistata su Lietuvos futbolo pasididžiavimu vadinama Šiaulių „Gintros-Universiteto” ekipa.

Atvykusios „Barca” futbolininkės atrodė geros nuotaikos, tačiau klubo viešųjų ryšių atstovas teigė, kad futbolininkės yra pavargusios po daugiau nei 3 valandas trukusios kelionės lėktuvu, todėl į klausimus žiniasklaidai atsakys tik viena iš žaidėjų.

Su gausiai Zoknių oro uostą užpildžiusia žiniasklaida bendravo šią vasarą „Barcelona” marškinėlius apsivilkusi 23 -ejų metų Makedonijos rinktinės kapitonė Nataša Andonova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.