Smurtas stadione atsirūgo: už kvailą futbolininko elgesį – griežtos bausmės

„Marseille“ komandos žaidėjui Patrice'ui Evra nepagalvotas elgesys kainavo labai skaudžiai. Futbolininkas dėl tokio poelgio ne tik negalės žaisti, tačiau turės ieškotis ir naujos komandos.

 P.Evra už neprotingą elgesį turės gerokai pakratyti piniginę ir ilgokai negalės žengti į aikštę<br> Twitter nuotr.
 P.Evra už neprotingą elgesį turės gerokai pakratyti piniginę ir ilgokai negalės žengti į aikštę<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2017, 8:47 PM

36-erių metų gynėjas už spyrį sirgaliui UEFA Europos lygos rungtynėse buvo diskvalikuotas iš visų Europos varžybų iki 2018 metų birželio pabaigos bei nubaustas 10 tūkst. eurų pinigine bauda. Negana to, nemalonių žinių futbolininkas gavo ir iš savo klubo.

Sprendimas, kurį priėmė UEFA įtakojo ir „Marseille" komandos vadovus, kurie nusprendė nutraukti su futbolininku sutartį. Kontraktas tarp komandos ir žaidėjo galiojo iki šio sezono pabaigos.

Stipriai prancūzui pakenkęs incidentas įvyko lapkričio 2-ąją dieną, dar prieš „Marseille" komandos ir „Guimaraes" ekipų rungtynių pradžią. 

Apšilimo metu P.Evra susikivirčijo su sirgaliais. Ir ne bet kokiais, o paties atstovaujamo „Marseille" klubo. Neištvėręs futbolininkas vienam sirgalių spyrė į veidą. Teisėjas greitai sureagavo ir žaidėjas net neprasidėjus rungtynėms buvo nubaustas raudona kortele.

Kadangi žaidėjas nebėra jaunas, svarstoma, kad tai gali būti labai nesėkmingai pasibaigusi jo karjera. Nors diskvalifikacija ribota, abejojama ar 37-erių metų netrukus sulauksiantis gynėjas dar sugrįš į aikštę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.