Stebinanti Neymaro reakcija: po užduoto klausimo brazilas išspaudė ašarą

Net ir patys geriausi futbolininkai jautriai reaguoja į tam tikrus dalykus. Puikiausiu to įrodymu tapo brangiausio pasaulio futbolininko, Brazilijos rinktinės bei „Paris Saint-Germain“ klubo žaidėjo Neymaro reakcija spaudos konferencijoje sulaukus nemalonių klausimų.

 Neymaras jautriai reagavo į užduotą klausimą<br> Stop kadras
 Neymaras jautriai reagavo į užduotą klausimą<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-10 22:47, atnaujinta 2017-11-10 22:52

Žaidėjo veide kaupėsi ašaros, kuomet šis per spaudos konferencija buvo priverstas kalbėti apie situaciją Paryžiaus klube.

Viešojoje erdvėje jau kurį laiką sklandė kalbos, kad brazilas PSG klube nesijaučia gerai, o jo santykiai su treneriu Unai Emery bei komandos draugu Edinsonu Cavani nėra patys geriausi.

Tačiau po draugiškose rungtynėse 3:1 iškovotos pergalės prieš Japoniją vykusioje spaudos konferencijoje paklaustas apie situaciją Paryžiuje,  25-erių metų žaidėjas reagavo emocingai ir suskubo visas kalbas paneigti. 

„Norėčiau, kad nustotumėte kurti istorijas, kurios nėra tiesa. Pasakysiu ką gavoju – nemėgstu šių netikrų istorijų. Nieko klube blogo nėra. Esu ten ir viskas yra puiku. Esu laimingas ir motyvuotas. Esu žaidėjas, kuris ant žaliosios vejos nori atiduoti viską. Taigi, kas mane nervina, tai kuriamos neteisingos istorijos apie nesutarimus su Cavani ar komandos treneriu. Prašau jūsų nustoti. Kas trikdo mane, tai spaudimas iš žiniasklaidos“, – sakė jis.

Savo auklėtinį užstojo ir Brazilijos nacionalinės komandos treneris Tite, per kurio kalbą Neymarui ir pradėjo kauptis ašaros. Vėliau jis padėkojo treneriui ir tuomet pasišalino iš konferencijos.

„Dirbame su Neymaru netrumpą laiką. Pavargau girdėti žodžius, kad turiu kažkokių problemų su juo. Galiu kalbėti tik apie jo charakterį, didybę persirengimo kambaryje. Esame žmonės, visi darome klaidas ir kartais reaguojame ne taip, kaip reiktų. Ir pats dariau klaidų. Bet dabar galiu kalbėti tik apie Neymaro charakterį ir didžią širdį, kurią jis turi“, – sakė strategas.  

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.