Usainas Boltas suintrigavo: paskelbė apie sutartį su futbolo klubu

Greičiausias pasaulio žmogus Usainas Boltas, kuris ne vieną kartą buvo pabrėžęs norintis žaisti profesionalų futbolą, nusprendė suintriguoti savo gerbėjus.

 U.Boltas paskelbė apie sutartį su futbolo klubu.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 U.Boltas paskelbė apie sutartį su futbolo klubu.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2018, 10:50 AM, atnaujinta Feb 26, 2018, 11:53 AM

Lengvaatletis savo „Twitter“ paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame jis pasiskelbė, kad turi sutartį su profesionaliu klubu. Tiesa, koks tai klubas sprinteris nepasakė. Anot jo, tai paaiškės antradienį. 

„Aš ką tik sudariau sutartį su futbolo komanda. Sužinok, kokia tai komanda, vasario 27-ąją, antradienį“, – teigė U.Boltas. 

Sportininkas metų pradžioje buvo paskelbęs, kad rengiasi peržiūrai Dortmundo „Borussia“ klube, o treniruotės su šia komanda turėjo vykti kovo mėnesį.

Daugkartinis olimpinis čempionas daugybę metų bendradarbiauja su prekės ženklu „Puma“, todėl užsienio žiniasklaida daro prielaidą, kad naujasis U.Bolto klubas gali būti būtent tas, kuris irgi bendradarbiauja su šia firma.

Išsiaiškinta, kad „Twitter“ žinutė buvo parašyta iš Anglijos, todėl imta spėlioti, kad jamaikiečio debiutine karjeros stotele galėtų būti viena „Premier“ lygoje rungtyniaujančių ekipų. Tarp jų įvardijama ir London „Arsenal“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.