Paaiškėjo, kur Usainas Boltas žais futbolą: daugeliui gerbėjų teko nusivilti

Greičiausias pasaulio žmogus, sprinteris Usainas Boltas sudrebino savo gerbėjų širdis, kai sekmadienį paskelbė, kad pasirašė sutartį su futbolo klubu.

 U.Boltas paskelbė, kur žais futbolą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 U.Boltas paskelbė, kur žais futbolą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2018, 11:03 AM, atnaujinta Feb 27, 2018, 11:22 AM

Sportininkas išlaikė intrigą ir visas detales leido sužinoti tik antradienį, o kai jas paskelbė, daugeliui teko nusivilti. Paaiškėjo, kad jamaikietis žais „Old Trafford“ stadione, kur rungtyniuaja jo mylima „Manchester United“ komanda, tačiau tai tebus labdaringas mačas.

„Malonu pranešti, kad žaisiu labdaringame mače „Old Trafford“ stadione, birželio 10 dieną. Būkite pasiruošę!“, – pasidalijęs vaizdo įrašu savo „Twitter“ paskyroje rašė lengvaatletis.

Tai bus „Unicef“ organizacijos rengiamas futbolo mačas, kuriame susitiks Anglijos ir pasaulio komandos, o joms atstovaus žinomi asmenys. Pasaulio komandą į priekį ves jos kapitonu būsiantis U.Boltas, o Anglijos – žinomas daininkas Robbie Williamsas.

„Pasilik prie dainavimo ir duok futbolą man“, – vaizdo įraše į R.Williamsą šmaikščiai kreipiasi U.Boltas. 

Daugelis sportininko gerbėjų jau buvo patikėję, kad U.Boltas žais rimtame profesionaliame klube, kadangi sportininkas nelėpė savo simpatijų „Manchester United“, o tuo pačiu turėjo derybas ir kovo mėnesį jau ruošėsi treniruotis su Dortmundo „Borussia“ ekipa.

Dar daugiau intrigų įnešė Pietų Afrikos stipriausias futbolo klubas „Mamelodi Sundowns“, kuris dar pirmadienį savo „Twitter“ paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje U.Boltas vilki komandos marškinėlius, taip duodami užuominą, kad jamaikietis taps jų komandos nariu. Su šiuo klubu daugkartinis olimpinis čempionas turėjo keletą treniruočių.

Išvydę, kad savo socialinio tinklo paskyroje U.Boltas vis dėlto kalba ne apie profesionalų klubą, daugelis jo sekėjų liko nusivylę.

„Tai bent. Galvojome, kad iš tikrųjų žaisi profesionaliame klube“, – vienas po kito patikėję U.Bolto užuominomis rašė jo gerbėjai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.