Kauno „Stumbrą" sustiprino Pasaulio U-20 čempionate žaidęs saugas

Kauno „Stumbro“ futbolo klubo marškinėlius nuo šiol vilkės 20-metis atraminis saugas iš Gvinėjos Ibrahimas Sory, kuris pernai žaidė Pasaulio U-20 futbolo čempionate.

 Kauno komanda pasipildė nauju žaidėju.
 Kauno komanda pasipildė nauju žaidėju.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2018, 8:09 PM

Klubo trenerių štabui I. Sory puikų įspūdį paliko treniruočių stovykloje Turkijoje. Tiesa, sugrįžimas į „Stumbro“ gretas saugui kiek užtruko dėl dokumentų tvarkymo, tačiau visus formalumus galop pavyko išspręsti ir futbolininkas Lietuvoje yra jau antrą savaitę.

Į Lietuvą žaidėjas atvyko iš Armėnijos „Lori Vanadzor“ ekipos, kur praėjusiame sezone antroje šalies lygoje sužaidė septynis mačus. Kauno ekipoje jis vilkės 38 numeriu pažymėtus marškinėlius.

„Stumbro“ naujokas yra nuolat kviečiamas į Gvinėjos U-20 futbolo rinktinę, su kuria praėjusiais metais dalyvavo Pasaulio futbolo čempionato finaliniame turnyre.

Grupių etape Gvinėja sužaidė lygiosiomis 1:1 su Anglija, tačiau 0:3 nusileido Pietų Korėjai ir 0:5 Argentinai bei į kitą etapą nepateko. Su Pietų Korėja I. Sory rungtyniavo visas 90 minučių, o dvikovose prieš Angliją ir Argentiną kilo nuo atsarginių žaidėjų suolo.

Iš viso U-20 rinktinės gretose jo sąskaitoje septynerios rungtynės. Be Pasaulio čempionato jis yra rungtyniavęs ir Afrikos Nacijų U-20 taurės turnyro finaliniame turnyre. Čia Gvinėjai sekėsi puikiai – mažajame finale 2:1 palaužę Pietų Afriką jie pasidabino bronzos medaliais. Tiek pusfinalyje prieš Senegalą (0:1), tiek mūšyje dėl bronzos I. Sory žaidė be keitimų

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.