Nesibaigiančios klajonės: Neymaras ruošiasi dar kartą sudrebinti futbolo rinką

Visi puikiai prisimena, kai rodos dar visai neseniai Brazilijos futbolo garsenybė Neymaras žaidė „Barcelona“ klube. Tačiau dabar tapo labai realu, kad jį išvysime vilkint aršiausio komandos varžovo marškinėlius. Kalbama, kad jeigu tai įvyktų, brazilas taptų nekenčiamiausiu žaidėju katalonų klubo gerbėjų gretose per visą istoriją.

 Neymaras norėtų žaisti Madrido „Real“ klube<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Neymaras norėtų žaisti Madrido „Real“ klube<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-22 10:59

Neymaras puoselėja viltis palikti „Paris Saint-Germain“ klubą, o Ispanijos žiniasklaidoje į paviršių kyla žinios, kad jis gali apsivilkti Madrido „Real“ komandos aprangą.

Negana to, pasirodė ir žinios, kad norą turėti komandoje šį žaidėją jau išreiškė Cristiano Ronaldo. Anot ispanų, portugalas problemų nemato ir jau uždegė žalią šviesą karališkojo klubo atstovams dėl detalių derinimo.

Nors viso pasaulio žiniasklaida garsiai skambėjo po rekordinio brazilo kontrakto su „Paris Saint-Germain“ klubu, kuris už futbolininką paklojo net 222 milijonus eurų, šis užsimanė pabėgti iš Prancūzijos.

Neymaras mano, kad jis ir Ronaldo puikiai derintųsi trenerio Zinedine'o Zidane'o žaidimo schemose. Tiesa, kalbama, kad norint prisivilioti brazilą už kuo mažesnę kainą, tektų paaukoti kitas dvi „Real“ garsenybes – Isco bei Garethą Bale'ą.

Neymaras yra patyręs pėdos traumą ir šiuo metu gydosi ją Brazilijoje. Vargu ar futbolininkas dar žengs į aikštę šiame sezone, tačiau pats jis mano, kad galės padėti Brazilijai birželį startuosiančiame pasaulio futbolo čempionate

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.