C. Ronaldo pasiūlė atleisti keletą „Real“ žaidėjų: tarp pavardžių – didelis netikėtumas

Vos kiek daugiau nei už savaitės, gegužės 26-ą dieną Europos futbolo mėgėjai pagaliau išvys ilgai lauktą įvykį. 

 C.Ronaldo pasiūlė Madrido klubo vadovybei atleisti penkis žaidėjus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo pasiūlė Madrido klubo vadovybei atleisti penkis žaidėjus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-16 08:46

Ukrainos sostinėje Kijeve, Madrido „Real“ klubas bandys trečią kartą iš eilės iškovoti UEFA Čempionų lygos titulą, tačiau jų kelyje – po trylikos metų pertraukos stipriausiu Europos klubu siekianti tapti „Liverpool“ komanda. 

Du sezonus iš eilės Čempionų lygos taurę į viršų kėlęs „Real“ klubas šiemet Ispanijoje nesužibėjo ir lygos nugalėtojo titulą atidavė „Barcelona“ komandai. Todėl norėdami šį sezoną vadinti dar bent kiek sėkmingu, jie privalo triumfuoti Kijeve vyksiančiame finale.

Tik aukščiausius tikslus visuomet sau keliantis karališkasis klubas nieko nelaukia ir jau galvoja  apie ateinantį sezoną, kuriame vienas svarbiausių klausimų – komandos komplektacija.

Cristiano Ronaldo jau tapęs neatsiejama Madrido komandos dalimi, todėl nenuostabu, kad komandos formavime svarų žadį tarė ir jis. 

Ispanų žiniasklaida skelbia, kad futbolo žvaigždė išsakė savo nuomonę bei kalbėdamasis su „Real“ klubo prezidentui Florentino Perezu pasiūlė atleisti penkis komandos draugus. Tiesa, viena pavardė  tame sąraše labai netikėta.

C.Ronaldo nemalonėje atsidūrė Dani Ceballosas, Marcosas Llorente, Jesusas Vallejo ir Borja Mayoralas. 

Tačiau pats keisčiausias portugalo pasiūlymas buvo atleisti ir Garethą Bale'ą.  Atrodo neįtikėtina, tačiau ispanų teigimu, C.Ronaldo teigia, taip galima padaryti todėl, kad G.Bale‘ą dažnai nukonkuruoja kiti jo pozicijos žaidėjai – Isco bei Marco Asensio. 

Akivaizdu, kad pasirodymas Čempionų lygos finale turėtų stipriai nulemti ir komandos trenerio Zinedine'o Zidane'o likimą. Neabejojama, kad jeigu šį sezoną „Real“ liks be titulų, 45-erių specialisto karjera karališkajame klube bus baigta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.