Prieš pasaulio čempionatą Vokietijos rinktinėje pasipylė absurdiški draudimai

Artėjant pasaulio futbolo čempionatui, jame dalyvausiančios rinktinės jau dėlioja paskutinius taškus prieš lemiamas kovas.

 J.Lowas savo žaidėjams nusprendė uždrausti daugybę dalykų.<br> Lrytas.lt montažas
 J.Lowas savo žaidėjams nusprendė uždrausti daugybę dalykų.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2018, 11:25 AM, atnaujinta May 30, 2018, 11:38 AM

Kol vieni pluša treniruotėse ir dėlioja derinius, kiti geresniems rezultatams pasiekti imasi kiek griežtesnių veiksmų. Tiesa, kai kurie jų atrodo gana absurdiškai.

Anglijos žiniasklaida skelbia, kad Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Loewas ėmėsi griežtų priemonių tinkamai savo žaidėjų formai išlaikyti. Jis savo aulėtiniams čempionato metu nusprendė uždrausti seksą.

Tačiau lyg to būtų negana, nenorėdamas ardyti kruopštaus pasiruošimo pasaulio čempionų titulo gynimui, strategas sumanė įgyvendinti dar vieną apribojimą. Jau rengiantis pasaulio čempionatui, žaidėjams reikia paprašyti leidimo pasimatyti su šeimos nariais, o čempionato metu su jais iš vis bus draudžiama susitikti.

Neaišku, ar pavyks įgyvendinti trečią draudimą, tačiau J.Loewas nori neleisti žaidėjams daryti ir tai, kas, rodos, šiais laikais yra beveik neįmanoma – naudotis socialiniais tinklais. Taip jis tikisi, kad bus išvengta bereikalingo blaškymosi.

Vokietija pasaulio čempionate, kuris prasidės jau birželio 14-ąją, varžysis F grupėje, kurioje taip pat rungtyniaus Meksika, Švedija ir Pietų Korėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.