Peru ekipa trinktelėjo durimis: paskui save C grupėje paskandino ir australus

[[ge:lrytas:lrytas:6759348]][[ge:lrytas:lrytas:6759346]]

Australijos futbolininkai<br>AFP/Reuters/Sputnik/Scanpix nuotr.
Australijos futbolininkai<br>AFP/Reuters/Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (18)

Lrytas.lt

2018-06-26 19:05, atnaujinta 2018-06-26 19:31

Antradienį savo paskutinius mačus C grupėje žaidė tiek lyderės Danijos ir Prancūzijos rinktinės, tiek ir autsaiderėmis vadintos Peru ir Australijos ekipos. Ir iki tol dvi nesėkmes patyrę ir jau lagaminus susirinkę Peru futbolininkai nuskandino australus, įveikę juos antradienį 2:0 (1:0).

C grupės komandos iš Europos – Prancūzija ir Danija po dviejų turų žengė pirmoje ir antroje grupės vietoje, tačiau jų situacija buvo skirtinga. Jei prancūzai su 6 taškais jau turėjo garantuotą kelialapį į atkrintamuosius maču ir žemiau antros vietos nebūtų kritę net ir pralaimėjimo atveju, tai 4 taškus turėjusiems danams nesėkmės atveju ir australų pergalės atveju gali tekti atsisveikinti su čempionatu. Mat australai ir danai sužaidė 1:1, ir įvarčių santykis galėjo lemti Australijos žemyno sėkmę užimti antrąją poziciją.

Bet australai nepasinaudojo šansu, o Peru futbolininkai garsiai trinktelėjo durimis. Jau pirmojo kėlinio 18 minutę po įspūdingo Andre Carrillo smūgio Peru žaidėjai pirmavo 1:0, o antrojo pradžioje Paolo Guerrero po gražios atakos ir smūgio baudos aikštėje padvigubino rezultatą. Kad kaip ir bandė australai sugrįžti į mačą ir išvengti išvykos namo po grupių kovų, to padaryti jiems nepavyko.

Pirmąją ir antrąją vietas C grupėje užėmė Prancūzijos ir Danijos rinktinės, sužaidusios 0:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.