„Liverpool“ komanda netaupo: už rekordinę sumą įsigijo Brazilijos rinktinės vartininką

„Liverpool“ komanda nusprendė kaip reikiant paišlaidauti ir oficialiai pranešė, kad iš „Roma“ klubo įsigijo 25-erių metų Brazilijos rinktinės vartininką Alissoną Beckerį.

 Brazilijos rinktinės vartininkas nuo šiol vilkės Liverpulio komandos marškinėlius.<br> AP nuotr.
 Brazilijos rinktinės vartininkas nuo šiol vilkės Liverpulio komandos marškinėlius.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2018, 11:39 AM, atnaujinta Jul 20, 2018, 11:40 AM

Vartininkas tapo pačiu brangiausiu per visą istoriją įsigytu vartininku. Už jį Anglijos klubas paklojo net 75 milijonus eurų. 

Iki tol brangiausias buvo italas Gianluigi Buffonas, už kurį Turino „Juventus“ kadaise  „Parma“ klubui sumokėjo 52 mln. eurų.

Naujo vartininko įsigijimas reiškia, kad greičiausiai vietos startinėje sudėtyje neteks labai nesėkmingai Čempionų lygos finale pasirodęs Lorisas Kariusas.

„Aš nepaprastai laimingas prisijungęs prie šio klubo. Man tai yra svajonės išsipildymas. Smagu prisijungti prie nuolat laiminčios komandos.

Šis žingsnis mano gyvenime yra labai didelis. Žinokite, kad atiduosiu viską dėl šių marškinėlių", – mintimis prisijungęs prie naujos komandos dalijosi A.Beckeris.

Tai nėra pirmasis „Liverpool“ pirkinys šiame sezone. Prie komandos jau prisijungė  Xherdanas Shaqiri, Fabinho ir Naby Keita. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.