Garsiausio Rusijos sporto skandalo herojė – susimušusio futbolininko meilužė iš Vilniaus

Sankt Peterburgo „Zenit“ komandos futbolininkas Aleksandras Kokorinas ir „Krasnodar“ klubo žaidėjas Pavelas Mamajevas spalį prisivirė košės, Maskvoje girti kėdėmis kavinėje daužę valdininką ir sumušę dar du žmones. Aiškėja, kad visa tai buvo daroma vilnietės akyse, kuri yra P.Mamajevo meilužė. Apie tai išsiaiškinusi pranešė ašarojanti Krasnodare žaidusio futbolininko žmona osetinė Alana.

 A.Kokorinas ir P.Mamajevas kaltinami sumušę tris žmones.<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Kokorinas ir P.Mamajevas kaltinami sumušę tris žmones.<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Kokorinas<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Kokorinas<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Kokorinas<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Kokorinas<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Kokorinas<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Kokorinas<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Kokorinas ir P.Mamajevas<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Kokorinas ir P.Mamajevas<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Kokorinas<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Kokorinas<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2018-12-06 12:58

Vienas garsiausių šių metų Rusijos skandalų pasuko ir lietuvišku keliu – pasirodo, kad garsioje futbolininkų muštynių Maskvoje istorijoje figūruoja ir vilnietė, kuri yra žmonių sužalojimu kaltinamo P.Mamajavo meilužė.

P.Mamajevo žmona ketvirtadienį pasirodė Maskvos teisme, kur buvo nagrinėjama dviejų skandalingųjų futbolininkų prašymas išleisti juos iš tardymo izoliatoriaus ir leisti teismo laukti laisvėje.

Tačiau ateiti ir pasižiūrėti į savo vyro P.Mamajevo akis ji, greičiausiai, nori ir dėl to, kad sužinojo, jog vyras turi meilužę. A.Mamajeva pranešė per youtube kanalą, kad jos vyro meilužė yra iš Vilniaus.

Maža to – ji yra liudininkė jos vyro byloje. „Tai ji, s..., atsisėdo į tą mašina ir todėl prasidėjo konfliktas. Ji jau paliudijo tardytojui – negaliu pasakyti, kad ji palaikė mano vyrą“, – kalbėjo futbolininko žmona.

Moteris kaip pikantišką naujieną pranešė, jog vilnietė su Rusijos žaidėju planavo kurti šeimą ir turėti vaikų. Šalia Alanos buvusi jos draugė, mokanti lietuviškai, ne kartą pakartojo kad meilužė yra kekšė ir Vilniuje į ją visi badys pirštais. Be to draugė tikino, kad daugiau į Rusiją vilnietė negalės atvykti.

A.Kokorinas ir P.Mamajevas kaltinami Maskvoje sukėlę eilę muštynių.

27-erių P.Mamajevas pirmiausiai užpuolė vienos Rusijos televizijos vairuotoją, kuris laukdamas žurnalistės pabandė sudrausminti siautėjusius futbolininkus.

Kaip išsiaiškino prokurorai, į žurnalistės automobilį įsėdo moteris, vairuotojas pareikalavo išlipti ir po to girtų žmonių kompanija su futbolininkais priešakyje sumušė vyriškį. Pasirodo, sėdusi į mašimą moteris buvo P.Mamajevo meilužė iš Vilniaus.

Vėliau kavinėje futbolininkai užpuolė dar kelis asmenis. Konflikto metu žaidėjai panaudojo kėdes, o jų veiksmus užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros.

Teigiama, kad kavinėje nuo sportininkų nukentėjo Rusijos ūkio ir prekybos ministerijos automobilių ir geležinkelių vystymosi departamento vadovas Denisas Pakas.

Jei žaidėjų kaltė bus įrodyta, futbolininkų laukia ir griežtos bausmės – prokurorai jau prašo sportininkus įkalinti septyniems metams.

Šie futbolininkai prisidirba jau nebe pirmą kartą.

2016 metais į viešumą buvo patekęs vaizdelis iš prestižinio Monte Karlo klubo „Twiga“. Jame matomi minėti žaidėjai, kurie ne tik visiškai nenorėjo pagerbti savo šalies himno, tačiau linksminosi po tragiškai pasibaigusio Europos čempionato Rusijos rinktinei.

Tuomet per naktį šampanui jie kartu išleido 250 tūkst. eurų.

Abu žaidėjai – P.Mamajevas ir A.Kokorinas žaidė Rusijos futbolo rinktinės sudėtyje Europos pirmenybėse.

Rusai iškrito iš turnyro jau po grupės mačų, nors prieš pirmenybes galvojo net apie medalius. Rusija 1:1 sužaidė su Anglija, pralaimėjo Slovakijai 1:2 ir buvo sutriuškinti Velso 0:3. Šie žaidėjai čempionate Prancūzijoje niekuo nepasižymėjo.

„Jei ten buvo nuliai, tai Monte Karle nutarė būti dar didesniais nuliais. Ir dar už tai susimokėti“, – piktinosi liudininkai, stebėję futbolininkų linksmybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.