Lietuvos moterų salės futbolo čempionate varžysis 13 komandų

Sausio 20-ąją dieną prasidės 2019 metų Lietuvos moterų salės futbolo čempionatas, kurį vykdys Lietuvos moterų futbolo asociacija (LMFA), bendradarbiaudama su Lietuvos salės futbolo asociacija (LSFA).

Lietuvos moterų salės futbolo čempionate dalyvaus 13 komandų.<br> LFF nuotr.
Lietuvos moterų salės futbolo čempionate dalyvaus 13 komandų.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2019, 6:07 PM, atnaujinta Jan 11, 2019, 6:10 PM

Pirmajame etape trylika komandų bus suskirstytos į Rytų ir Vakarų regionų grupes ir rungsis vieno rato sistema. Varžybos numatytos sausio 20-ąją dieną Gargžduose, Nemenčinėje ir Ukmergėje, sausio 26-27 dienomis – Jonavoje ir Panevėžyje, o vasario 3 dieną – Tauragėje ir Utenoje.

Rytų regiono grupės komandos: Nemenčinės MFK, FA „Panevėžys“, Utenos „Utenis“, Vilniaus „JL Stars“, Vilniaus FM ir Vilniaus MFA „Žalgiris“ (2018 metų čempionės).

Vakarų regiono grupės komandos: Gargždų „Banga“, Jonavos „Jonava“, Kauno SM „Tauras“, Mažeikių „Triumfas“, Šiaulių SG-FA „Šiauliai“, Tauragės SC-FK „Tauras“ ir Ukmergės „SC-Ukmergė“.

„Susidomėjimas salės futbolu Lietuvoje auga ne tik vyrų, bet ir moterų tarpe. Čempionato dalyvių skaičius nuolat auga, o šiemet LMFA siekdama pagerinti čempionato kokybę, prisiėmė organizuoti svarbiausias rungtynes. Džiaugiamės bendradarbiavimu su LSFA, komandoms galėjome padovanoti „Adidas“ salės futbolo kamuolius. Tikimės šiame sezone bus dar daugiau intriguojančių ir nenuspėjamų rungtynių“, – lūkesčiais pasidalijo LMFA generalinė direktorė Vilma Zurzė.

Stipriausios regiono grupės komandos pratęs kovą dėl medalių žengdamos į antrąjį etapą – ketvirtfinalį. Nuo antrojo etapo varžybų galios baudinių serijos taisyklė, jeigu rungtynių pagrindinis laikas pasibaigtų lygiosiomis.

Antrajame etape Vakarų regione ketvirtąją vietą užimsianti ekipa žais su Rytų regiono pirmąja komanda, Vakarų regiono trečioji vieta – su Rytų regiono antrąja, Rytų regiono ketvirtoji vieta – su Vakarų regiono pirmąja vieta, Rytų regiono trečioji vieta – su Vakarų regiono antrąja.

Dvikovos numatytos vasario 10-ąją dieną.

Trečiąjį etapą, kuris numatytas vasario 17-ąją dieną, sudarys rungtynės dėl 1-4 vietų (pusfinaliai), 5-8 vietų ir 9-12 vietų.

Čempionatą vaikinuos dvikova dėl trečiosios vietos ir finalo rungtynės. Renginys planuojamas kovo mėnesio pradžioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.