Diego Maradonai patikęs jaunas futbolininkas buvo nušautas restorane

Meksikos futbolo klubas „Dorados de Sinaloa“ patvirtino, kad jos jaunimo ekipos narys 20-metis Mirsha Francisco Herrera Gastelumas buvo nušautas Kuljakano miesto restorane.

Jaunimo ekipos narys 20-metis Mirsha Francisco Herrera Gastelumas buvo nušautas Kuljakano miesto restorane.<br> asmexico.com nuotr.
Jaunimo ekipos narys 20-metis Mirsha Francisco Herrera Gastelumas buvo nušautas Kuljakano miesto restorane.<br> asmexico.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-07-18 16:34

Kaip pranešė informacinė agentūra Infobae, keturi vyriškiai užpuolė futbolininką restorane po to, kaip jis po treniruotės atvyko į jį pavalgyti. Į jaunuolį šauta kelis kartus.

„Atveržus į ligoninę nukentėjusįjį, jis buvo su klubo apranga, todėl buvo susisiekta su ekipa ir paprašyta pasakyti, ar pas juos žaidžia futbolininkas su vardu Mirsha. Gavus teigiamą atsakymą, paprašyta atvykti į ligoninę ir atpažinti auką“, – tikino policijos atstovai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas ir aiškinamasi, ar tai buvo paprastas restorano apiplėšimas, ar tai suplanuota žmogžudystė.

M.F.H. Gastelumas žaidė kairiojo gynėjo pozicijoje ir prie „Dorados de Sinaloa“ jaunimo ekipos prisijungė dar 2015 metais.

Jį į pagrindinę komandą bandė ir 2018-2019 metais klubo vadovu dirbęs garsusis argentinietis Diego Maradona. Vienas žinomiausių planetos futbolininkų jaunajam Mirshai Francisco Herrera Gastelumui prognozavo šviesią ateitį

Su komanda jis sužaidė kelis mačus ir pastaruoju metu planavo pereiti iš jaunimo ekipos žaisti futbolą pas vyrus.

Velionis turi ir 17-metį brolį, kuris žaidžia „Xolos de Tijuana“ klube.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.