Rusijoje – buvusio futbolo rinktinės kapitono smurto proveržis: suspardytam teisėjui teko siūti žaizdas

Buvęs Rusijos futbolo rinktinės kapitonas Romanas Širokovas atsidūrė dėmesio centre, bet ne iš gerosios pusės. Profesionalo karjerą jau baigęs 39-erių žaidėjas Rusijos mėgėjų lygoje santykius ėmė aiškintis kumščiais ir kojomis.

 Romanas Širokovas siautėjo Rusijos mėgėjų lygoje.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Romanas Širokovas siautėjo Rusijos mėgėjų lygoje.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2020, 3:42 PM, atnaujinta Aug 11, 2020, 4:01 PM

Buvęs futbolininkas užsipuolė rungtynių teisėją dėl nepaskirto 11 metrų baudinio. R.Širokovas plūdo teisėją ir grasino trenkti, jei jis parodys kortelę.

Galiausiai arbitras nusprendė išvaryti išsišokėlį iš aikštės, o tada R.Širokovas smogė jam į galvą. Vėliau dar sykį spyrė jau parkritusiam teisėjui.

Dvikovai vadovavęs Nikita Dančenka vėliau socialiniuose tinkluose pasidalino savo veido nuotraukomis. Jis keturias valandas praleido ligoninėje, kur jam buvo susiūtos žaizdos.

Kiek vėliau R.Širokovas viešai atsiprašė už savo poelgį.

R.Širokovas dirbo „Match TV“ kanale ekspertu ir gynė būtent šios kompanijos vardu pasivadinusios komandos garbę mėgėjų lygoje. Po incidento kanalas suspendavo buvusį futbolininką, tačiau vienas iš pagrindinių „Match TV“ veidų Dmitrijus Gubernijevas ragina nutraukti bet kokį bendradarbiavimą su R.Širokovu bei išformuoti kanalo suburtą futbolo komandą.

R.Širokovas visą savo karjerą praleido Rusijoje, o daugiausiai pasiekė 2008-2014 metais vilkėdamas Sankt Peterburgo „Zenit“ marškinėlius.

Futbolininkas sužaidė 57 rungtynes Rusijos rinktinės sudėtyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.