„Everton“ įkvėpė oro – po trijų pralaimėjimų galiausiai palaužė „Fulham“

Trijų pralaimėjimų iš eilės seriją Anglijos futbolo lygoje sekmadienį nutraukė Liverpulio „Everton“ ekipa. C. Ancelotti auklėtiniai išvykos rungtynėse po sunkios dvikovos 3:2 (3:1) palaužė Londono „Fulham“ futbolininkus.

„Everton“ susitvarkė su „Fulham“<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
„Everton“ susitvarkė su „Fulham“<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2020, 6:59 PM, atnaujinta Nov 22, 2020, 7:01 PM

Net keturi įvarčiai krito jau pirmame kėlinyje. „Everton“ pačia pirmąją ataką išsiveržė į priekį, o pasižymėjo D. Calvertas-Lewinas. Tai įvyko 34-ąją sekundę. Tačiau jau 15-ąją min. rezultatas tapo lygus po B. Reido smūgio.

Po beveik penkiolikos minučių „Everton“ ir vėl buvo priekyje, o 29 min. įvertį pelnė tas pats D. Calvertas-Lewinas: žaidėjas perdavimą „uždarė“ kaip ir pirmame įvartyje.

Vos tik svečiai baigė džiaugtis sėkme, dar viena jų ataka buvo sėkminga ir 35 min. skirtumas šoktelėjo iki 3:1 – smūgiu galva pasižymėjo A. Doucoure.

Antrame kėlinyje šeimininkai visaip bandė sumažinti skirtumą, tačiau tik 70-ąją min. tik sugebėjo tą padaryti R. Loftusas-Cheekas.

Kitame mače „Sheffield Unidet“ namie nesugebėjo susitvarkyti su „West Ham United“ ir pralaimėjo 0:1 (0:0). Vienintelis įvartis krito po pertraukos 56-ąją minutę, jį pelnė Sebastienas Halleris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.