Įspūdingas rezultatas: „Liverpool“ dar nė karto taip netriuškino išvykose – įmušė net 7 įvarčius

Anglijos futbolo čempionate šeštadienį sulaukta itin didelio sutriuškinimo. Šalies čempionas „Liverpool“ klubas išvykoje net 7:0 (3:0) sudaužė „Crystal Palace“ futbolininkus.

„Liverpool“ sutriuškino“ „Crystal Palace“.
„Liverpool“ sutriuškino“ „Crystal Palace“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2020, 4:39 PM, atnaujinta Dec 19, 2020, 10:27 PM

Tai didžiausia „Liverpool“ pergalė per visą išvykų istoriją bei geriausias rezultatas nuo 1989 metų. Įdomiausia, kad tų metų rugsėjo 12 dieną „Liverpool“ net 9:0 sutriuškino ne ką kitą, o „Crystal Palace“.

Įvarčiai kaip iš gausybės rago pasipylė jau mačo pradžioje: 3 min. pasižymėjo pirmąjį įvartį Anglijos pirmenybėse pelnęs japonas Takumi Minamino, 35 min. smūgiu galva rezultatą padvigubino Sadio Mane, o 44 minutę Roberto Firmino nukreipė kamuolį į dešinįjį vartų kampą.

Po pirmojo kėlinio rezultatas buvo 3:0.

Po pertraukos aikštėje pasirodė Mohamedas Salah, kuris pakeitė S.Mane: pastarasis pyko, kad jam neleido treneris žaisti toliau. Tačiau dar iki keitimo 58-ąją minute, 52 min. Jordanas Hendersonas iš toli smūgiu nuginklavo „Crystal Palace“ vartininką.

Tas pats R.Firmino 68 min. pelnė ir antrąjį savo įvartį, o baigiantis mačui M.Salah per tris minutes įsūdė dar du įvarčius.

Tad „Liverpool“ skaudžiai pamokė su 18 taškų 12-oje vietoje esantį „Crystal Palace“, o pats su 31 taškuir toliau lieka turnyro lyderiu.

Kitame mače pergalę iškovojo „Manchester City“ ekipa.

P. Guardiolos auklėtiniai šeštadienį išvykos rungtynėse 1:0 (1:0) palaužė „Southampton“ futbolininkus.

Vienintelį įvartį 16 min. pelnė R. Sterlingas.

Šeštadienio vakarą dar vieną pralaimėjimą Anglijos „Premier“ lygoje patyrė Londono „Arsenal“ ekipa – ji 1:2 turėjo pripažinti „Everton“ ekipos pranašumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.