„Hegelmann Litauen“ gynėjų grandį sustiprino kolumbietis

„Optibet A lygos“ debiutantai Kauno rajono FC „Hegelmann Litauen“ sustiprino savo gynėjų grandį futbolininku iš Pietų Amerikos. Mėlynai balti sukirto rankomis su 25-erių metų centro gynėju iš Kolumbijos – Jose Luis Mosquera Moreno (Jose Mosquera).

Jose Luis Mosquera Moreno. <br>Elijaus Kniežausko nuotr.
Jose Luis Mosquera Moreno. <br>Elijaus Kniežausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2021, 11:17 AM

„Esu laimingas būdamas čia, su „Hegelmann Litauen“ klubu sieju daug savo vilčių, tikiuosi visi kartu mes pasieksime daug gražių dalykų“, – sakė komandos naujokas.

Aukštas ir fiziškai gerai sudėtas futbolininkas visą savo karjerą praleido gimtosios šalies klubuose. Savo pirmus profesionalaus futbolininko žingsnius J. Mosquera padėjo Kolumbijos aukščiausios lygos Envigado F.C. klubo U-20 komandoje.

2017 metais žaidėjas persikėlė į Boyacá Chicó F.C. klubą, kuris laimėjo antrąjį šalies divizioną ir tais metais sugrįžo į aukščiausią šalies lygą. Šiame klube kolumbietis praleido 3 sezonus per kuriuos sužaidė 31 rungtynes už pirmą komandą bei pelnė 1 įvartį ir 28 rungtynes už klubo B komandą bei pasižymėjo 3 kartus.

Pernai J. Mosquera persikėlė į antros lygos Leones F.C. klubą ir sužaidė 10 rungtynių šios ekipos startinėje sudėtyje.

Jis tapo vienuoliktuoju žaidėju, kuris papildė „Hegelmann Litauen“ sudėtį šį sezoną.

Komandą šią žiemą naujai papildė vartininkai Ignas Plūkas ir Miha Tetičkovičius, gynėjai Lukas Čerkauskas ir Vilius Armalas, saugai Martynas Vasiliauskas, Yukiyoshi Karashima, Levanas Mačarašvilis, Thompsonas Gavi bei atakuojančios grandies žaidėjai – Ricardinho ir Omokhafe Thomasas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.