Koronaviruso supančioti „Riteriai“ nukėlė dar vienerias rungtynes

Atsižvelgus į susidariusią nepalankią COVID-19 situaciją klube, o visoms suinteresuotoms šalims neprieštaravus, nukeltas kovo 12 dieną 18 val. turėjęs vykti mačas tarp „Riterių“ ir Gargždų „Bangos“. Nors Vilniaus komanda šią savaitę atnaujino treniruočių procesą, jame dalyvauja nepakankamai žaidėjų.

Sostinės klubas nukėlė dar vieną susitikimą.<br>E.Žaldario nuotr.
Sostinės klubas nukėlė dar vieną susitikimą.<br>E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2021, 1:05 PM

„Tokia realybė. Kažkam saviizoliacija baigsis penktadienį, kažkam šeštadienį, bet turime konstatuoti, kad trylikos žaidėjų iki antrojo turo rungtynių net ir labai norėdami nesurinksime“, – komentavo „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Tai jau antrasis „Riterių“ mačas A lygoje, kuris neįvyks dėl koronaviruso pasekmių. Priminsime, kad praėjusią savaitę buvo nukeltas I-ojo turo Vilniaus derbis. Rungtynės „Sportima“ manieže bus sužaistos kovo 16 dieną 17 val. Dar po keturių dienų laukia akistata išvykoje su „Kauno Žalgiriu“.

„Iššūkis, tačiau su tokiais susidursime visą sezoną. Dabar svarbiausia yra sveikata. Galiu tik pasidžiaugti, kad iš visų užsikrėtusių nė vienas nesirgo ir neserga sunkia koronaviruso forma“, – sakė T. Simaitis.

Nukeltos „Riterių“ ir „Bangos“ rungtynės LFF stadione vyks birželio 15-ąją 18 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.