„Hegelmann Litauen“ ekipoje – trečias naujokas iš Nigerijos

Kauno rajono FC „Hegelmann Litauen“ pasipildė dar vienu naujoku iš Nigerijos. Juo tapo 20-metis saugų ir gynėjų grandyse galintis rungtyniauti Ibrahimas Olaosebikanas.

„Hegelmann Litauen“ ekipoje - trečias naujokas iš Nigerijos.<br> Komandos nuotr.
„Hegelmann Litauen“ ekipoje - trečias naujokas iš Nigerijos.<br> Komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2021, 9:54 PM

„Ibrahim mūsų dėmesį patraukė savo universalumu, matosi, jog žaidėjas turi potencialą, gali rungtyniauti net 3-4 pozicijose. Šis futbolininkas išsiskiria savo kovingumu ir noru tobulėti. Su juo siejame dideles viltis ilgalaikėje perspektyvoje“, – kalbėjo klubo sporto direktorius Giedrius Klevinskas. Lietuva taps pirmoji užsienio šalimi į kurią Ibrahimas atvyko žaisti futbolą. Iki šiol žaidėjas rungtyniavo tik savo šalyje ir priklausė Real Sapphire F.C. klubui. Žaidėjas buvo įtrauktas į Nigerijos jaunimo U-17 rinktinę ir kviečiamas į jos stovyklas.

„Esu labai laimingas būdamas čia. Su komanda treniravausi jau daugiau nei savaitę ir esu labai patenkintas viskuom, džiaugiuosi, jog galiu tapti klubo dalimi.

Mano tikslas – padėti komandai viskuo, kuom galiu būti naudingas aikštėje ir už aikštės ribų. Aišku, padėti siekti geriausių rezultatų įmanomų. Aš nemėgstu pralaimėti, noriu laimėti viską, net ir treniruočių metu“, – sakė FC „Hegelmann Litauen“ naujokas.

I. Olaosebikanas tapo keturioliktuoju mėlynai baltų šio sezono naujoku.. Komandą šią žiemą naujai papildė vartininkai Ignas Plūkas, Laurynas Klimas ir Miha Tetičkovičius, gynėjai Lukas Čerkauskas, José Mosquera ir Vilius Armalas, saugai Martynas Vasiliauskas, Yukiyoshi Karashima, Levanas Mačarašvilis, Thompsonas Gavi bei atakuojančios grandies žaidėjai – Ricardinho, Rokas Krušnauskas ir Omokhafe Thomasas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.