V. Čeburinas: „Nelengvos pergalės padeda formuoti komandą“

Pirmąją pergalę oficialiose rungtynėse prie Vilniaus „Žalgirio“ vairo iškovojęs Vladimiras Čeburinas sakė, jog nelengvi laimėjimai padeda formuoti komandą, o prieš „Riterius“ pasižymėjęs Tomislavas Kišas kalbėjo apie norą atsitiesti po nesėkmingos pirmos dvikovos.

V. Čeburinas: „Nelengvos pergalės padeda formuoti komandą“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
V. Čeburinas: „Nelengvos pergalės padeda formuoti komandą“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2021, 12:17 PM

A lygos čempionai sezoną pradėjo šeštadienį lygiosiomis 2:2 su Alytaus „Dainava“, o jau antradienį teko stoti į kovą Vilniaus derbyje su „Riteriais“. T. Kišas savaitgalį neišnaudojo gerų progų, tačiau šį kartą įmušė ir pats, atliko rezultatyvų perdavimą Francis Kyeremeh įvarčiui, ir žalgiriečiai laimėjo 2:0.

„Po pirmųjų rungtynių, blogo rezultato mums, buvo svarbi dvikova šiandien. Svarbu buvo parodyti, kad esame gera komanda ir laimėti. Tai pavyko ir esame labai patenkinti, – kalbėjo T. Kišas – Kontroliavome rungtynes ir turėjome dar progų pasižymėti. Tačiau reikia suprasti, kad grįžtame po karantino. Kiekvienos rungtynės bus geresnės ir geresnės.“

Jis 2019 metais buvo rezultatyviausias A lygoje, bet pernai pagal nuomos sutartį žaisdamas Pietų Korėjoje įvarčių skonį buvo šiek tiek primiršęs.

„Puolėjams įvarčiai – kaip maistas, bet svarbiausia – pergalė. Labai džiaugiuosi pergale šiandien“, – tikino puolėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.