Pirmą kartą šiame sezone savo stadione žaidusi „Dainava“ su „Riteriais“ išsiskyrė taikiai

Alytaus DFK „Dainava“ pirmą kartą šiame sezone rungtyniavo savo miesto stadione ir 14-ojo turo rungtynėse iškovojo tašką.

Alytaus klubas namuose iškovojo tašką.<br>V.Skaraičio nuotr.
Alytaus klubas namuose iškovojo tašką.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2021, 10:54 PM

Dainaviečiai susitikime su Vilniaus „Riteriais“ išsiskyrė taikiai ir iš šio oponento taškus atėmė jau antrą kartą šių metų „Optibet A lygos“ pirmenybėse – 1:1 (1:0).

Deja, dvikova svečiams prasidėjo labai nemaloniai: jau 2-ąją akistatos minutę Lukas Kochanauskas patyrė traumą ir buvo pakeistas.

„Dainava“ ne viename epizode atakavo aštriai ir vienas iš surengtų išpuolių baigėsi baudiniu. Saidas Hamuličius atliko perdavimą arčiau vartų, kamuolys atsimušė į ranką ir teisėjas skyrė baudinį.

31-ąją minutę prie 11 metrų atžymos stojo Titas Vitukynas, kuris šią standartinę situaciją išpildė trečią kartą šiame sezone. Alytiškio sąskaitoje – jau keturi įvarčiai.

Antrame kėlinyje „Riteriai“ pademonstravo kitokį savo veidą ir dar labiau užspaudė savo oponentus. Tiesa, 69-ąją minutę pasižymėta buvo standartinės padėties metu – po Marko Pavlovskio perdavimo taikliai galva smūgiavo Valentinas Jeriomenka.

Netrukus M. Pavlovskis atliko precizišką perdavimą po keitimo aikštėje pasirodžiusiam Valdui Paulauskui, tačiau pastarojo smūgį atrėmė puikiai sužaidęs Martynas Matijoška.

„Dainava“ sėkmingai atsilaikė paskutinėmis minutėmis ir savo sąskaitoje turi 10 taškų, savo ruožtu, 15 taškų turintys „Riteriai“ išsilaikė 5-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: apie ką tarėsi ir dėl ko susitarė koalicinė taryba?