N. Dagilis traukiasi iš LFF viceprezidento posto

Utenos apskrities futbolo federacijos (UAFF) prezidentas ir Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomojo komiteto narys Nemunas Dagilis traukiasi iš LFF pirmojo viceprezidento posto. Atsistatydinimo pareiškimą LFF vadovams N.Dagilis įteikė liepos 7 dieną.

 N.Dagilis atsisakė LFF posto.<br> uaff.lt nuotr.
 N.Dagilis atsisakė LFF posto.<br> uaff.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-07-08 13:56, atnaujinta 2021-07-08 16:09

„Negaliu dirbti komandoje, kurioje nėra pasitikėjimo, nėra galimybės susipažinti su visais dokumentais, nėra galimybės vertinti aplinkybes. Gerbdamas futbolo labui dirbančius žmones nenoriu labiau gilintis į pasitraukimo detales. Ir taip Lietuvos futbole per daug negatyvo“, – sakė N. Dagilis.

LFF pirmuoju viceprezidentu N. Dagilis buvo išrinktas praėjusių metų lapkritį vykusio LFF Vykdomojo komiteto posėdžio metu.

Antruoju viceprezidentu buvo išrinktas Mindaugas Bondauskis, trečiuoju – Janas Nevoina. Jie šiose pareigose pakeitė Vidmantą Butkevičių, Arūną Pukelį ir Gediminą Daukšį.

UAFF prezidentu N. Dagilis buvo išrinktas 2018 metais.

LFF pranešė, kad klausimas dėl pirmojo viceprezidento bus sprendžiamas per artimiausią Vykdomojo komiteto posėdį, jo metu taip pat bus išklausyta ir N.Dagilio pozicija.

Alfa.lt duomenimis N.Dagilio turtas vertinamas 32 mln. eurų. Jo bendrovė „Nordic Minds“ valdo bendrovių Tolimojo keleivinio transporto kompanijos TOKS, „Nordic Idea“, „Baltijos polistirenas“ akcijų paketus. Pastarosios gamyklos akcijų įsigijęs NBA krepšininkas Jonas Valančiūnas tapo N. Dagilio verslo partneriu. Verslininkas yra pasižymėjęs žiedinėse automobilių lenktynėse, laikomas vienu geriausių šios automobilių sporto šakos atstovų Lietuvoje

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.