Aferistė iš garsiojo Cristiano Ronaldo pavogė 288 tūkstančius eurų

53 metų kelionių agentė Maria Silva apgavo dabar jau anglų „Manchester United“ žvaigždę Cristiano Ronaldo po to, kai šis jai patikėjo banko kortelių duomenis ir kitus asmeninius duomenis. Iš viso ji per trejus metus iš portugalo pavogė 288 tūkstančius eurų.

 Cristiano Ronaldo<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 20, 2021, 6:40 PM

Kaip rašo „The Sun“, remdamasi naujienų agentūra „Jornal de Noticias“, 2007–2010 m. apsukruolė ir sukčė šią sumą susikrovė neva pirkdama futbolininkui apie 200 kelionių, kuriomis jis nesinaudojo.

Neva žaidėjas skraidė į įvairias vietas verslo ir varžybų reikalais, tačiau iš tiesų to nebuvo.

Šios aferos aukomis tapo ir portugalų agentas Jorge Mendesas bei buvęs „Benfica“ ir „Valencia“ žaidėjas Manuelis Fernandesas.

Vis dėlto pradėjus aiškėti pinigų „išgaravimams“ iš futbolo žvaigždės sąskaitos, Marijos Silva įkurta kelionių firma atidavė visus pavogtus pinigus, o pati sukčė sutiko savo buvusiems klientams dar ir mokėti mėnesinę kompensaciją. Jos suma neatskleidžiama.

Pažymima, kad ši sukčiavimo istorija įvyko 2007–2010 m., o 2013 metais M.Silva pirmą kartą pateko į policijos akiratį, nors ir atsisakė kalbėtis su ikiteisiminį tyrimą vykdžiusiais pareigūnais.

Galiausiai kelionių agentė visiškai pripažino savo kaltę teismo posėdyje, kuris įvyko dar 2017-siais. Moteris kali pastaruosius ketverius metus, tačiau tik dabar istorija su pavogtais pinigais iš C.Ronaldo pasiekė viešumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.