A lygoje sustojusio „Žalgirio“ treneris V. Čeburinas pripažino: „Susikaupė nuovargis“

Po lygiųjų sostinės derbyje Vilniaus „Žalgirio“ treneris Vladimiras Čeburinas kalbėjo apie nuovargį ir klaidas, leidusias varžovams išplėšti tašką. A lygoje „Žalgiris“ ir „Riteriai“ šeštadienio vakarą sužaidė rezultatu 1:1.

 Vladimiras Čeburinas.<br> fkzalgiris.lt nuotr.
 Vladimiras Čeburinas.<br> fkzalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fkzalgiris.lt

Sep 26, 2021, 2:32 PM, atnaujinta Sep 26, 2021, 2:35 PM

„Pirma rungtynių pusė įdomi buvo. Kūrėme progas, įmušėme, turėjome pranašumą. Antroje rungtynių pusėje atidavėme varžovams kamuolio kontrolę. Dėl ko turėjome susispausti. Viena klaida, antra klaida, kol galiausiai įmušė. aidimas persimetė į savotišką pražangų futbolą. Kaip ir kūrėmės pranašumą, bet jo nerealizavome įvarčiais“, – kalbėjo V. Čeburinas.

Jis pripažino, kad penkerias rungtynes per 13 dienų sužaidusi komanda jaučiasi pavargusi.

„Žinoma, nuovargis tapo dideliu faktoriumi. Jis susikaupė ir davė savo rezultatą. Nors stengėmės keisti nemažai žaidėjų, vaisių tai neatnešė“, – sakė treneris.

Į duobę „Žalgiris“ įkrito antrojo kėlinio pradžioje, kai atidavė kamuolio kontrolę varžovams ir praleido įvartį.

„Sakau, nuovargis, dangos pokytis – viskas susikaupė, ir tai atsispindėjo aikštėje. Neleido mums turėti pranašumo. Ir, žinoma – klaidos. Padarėme nemažai klaidų pereidami iš gynybos į atakas, kuo varžovas naudojosi. Dėl to toks vaizdas ir buvo. Negalėjome užsikabinti už kamuolio“.

V.Čeburinas informavo, kokia traumuotų Marko Karamarko ir Sauliaus Mikoliūno situacija.

„Marko su komanda treniruotis pradės po rinktinių pertraukos, o Sauliaus laukiame grįžtant artimiausiomis dienomis. Jo trauma buvo rimta, todėl negalime perskubėti. Geriau visiškai išsigydyti nei vėl gauti tą pačią traumą“, – sakė V.Čeburinas.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais rugsėjo 29 dieną namuose su Kauno rajono „Hegelmann Litauen“. Tai bus LFF taurės pusfinalio mačas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.