Belgijos rinktinės lyderis teigia, kad rinktinėje yra per mažai aukšto lygio žaidėjų

„Manchester City“ ir Belgijos rinktinės saugas Kevinas de Bruyne’as pareiškė, kad negalima iš Belgijos tikėtis, jog ji galėtų konkuruoti su Italijos ar Prancūzijos rinktinėmis.

 Kevinas de Bruyne'as.<br> ZUMAPRESS.com/scanpix nuotr.
 Kevinas de Bruyne'as.<br> ZUMAPRESS.com/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-12 14:11

Belgai UEFA tautų lygos turnyre užėmė ketvirtą vietą, po to kai finaliniame etape 2: 3 pralaimėjo Prancūzijai ir 1:2 nusileido Europos čempionams italams.

Nepaisant to, kad belgai jau ilgą laiką FIFA reitinge užima pirmą vietą, 30-metis futbolininkas, K.de Bruyne’as teigia, kad jų rinktinei trūksta talento:

„Su visa pagarba, mes esame tik Belgija. Tai nauja karta, mums padėti negalėjo Romelu Lukaku su Edenu Hazardu, tad turime būti realistais apie turimą komandą. Italija, Prancūzija ir Ispanija turi po 22 aukščiausio lygio žaidėjus, mes ne“, – kalbėjo komandos lyderis.

Po pralaimėjimo su Italija žaidėjas buvo patenkintas savo komandos naujokų žaidimu bei džiaugėsi, kad jie turėjo galimybę žaisti su aukščiausio lygio komandomis, o ne su Estijos lygio:

„Momentais žaidėme gerai, o rinktinės naujokai pademonstravo tikrai gerą žaidimą. Jiems tai yra gera patirtis žaisti prieš tokio kalibro priešininkus, tik gaila, kad abi rungtynes pralaimėjome. Su visa pagarba Estijai, žaidimas prieš juos nėra tas pats, kas žaisti prieš tokias rinktines. Tokios rungtynes yra reikalingos mums augti tiek individualiai, tiek kaip komandai“, – apie naujokus kalbėjo K.de Bruyne’as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.