N. Kesminas apie V. Ivanausko nesutarimus su žiniasklaida: „Ar laimėjai nors vieną tų karų?“

Antradienio vakarą Lietuvos futbolo rinktinė namuose 0:4 nusileido Šveicarijos futbolininkams. Po rungtynių Lietuvos vyriausiasis treneris Valdas Ivanauskas buvo nelinkęs atsakinėti į visus žurnalistų klausimus, o į kai kuriuos atsakė su pykčiu.

 Nerijus Kesminas ir Valdas Ivanauskas.<br> lrytas.lt montažas.
 Nerijus Kesminas ir Valdas Ivanauskas.<br> lrytas.lt montažas.
Nerijus Kesminas.<br>LR archyvo nuotr.
Nerijus Kesminas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 13, 2021, 3:57 PM, atnaujinta Oct 13, 2021, 4:37 PM

Tokia spaudos konferencija iš karto užkliuvo vienam žinomiausių Lietuvos futbolo visuomenės žmonių – Nerijui Kesminui. Futbolo komentatorius socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis apie trenerio spaudos konferenciją.

„Kariavai su žiniasklaida Hamburge. Edinburge. Turbūt ir anksčiau, Vienoje, nors to tikrai nežinau. Pridėjus ranką prie širdies – ar laimėjai nors vieną tų karų? Ar tai turėjo kokios nors prasmės? Ką sakai? Va, ir aš apie tą patį“, – savo „facebook“ paskyroje rašė N.Kesminas.

„Nereikia mokyti mūsų dirbti. Jeigu atsakymas yra: „Jūs gi mokote mus spardyti kamuolį“, pastebėsiu, jog tai – netiesa: mes tik rašome ir kalbame apie tai, ką matome. Ir, patikėkite, mes irgi norime, kad būtų geriau“, – trenerio pasisakymus komentavo N.Kesminas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.