Vėl be pergalės likusi „Barcelona“ nenuvylė naujojo trenerio Xavi: žaidėme puikiai, to sieksime ir Miunchene

Šiame sezone į save nepanaši „Barcelona“ ir vėl prisivirė košės. Antradienį vykusiose UEFA Čempionų lygos rungtynėse katalonai namie sužaidė lygiosioms 0:0 su vietos Lisabonos „Benfica“ ekipa.

Xavi (dešinėje) liko patenkintas savo auklėtinių žaidimu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Xavi (dešinėje) liko patenkintas savo auklėtinių žaidimu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2021, 12:24 PM

Be pergalės ir svarbių taškų likusi „Barcelona“ pati prirėmė save prie sienos – legendinio klubo likimas UEFA Čempionų lygoje bus sprendžiamas kitame ture Miunchene vyksiančioje dvikovoje prieš vietos „Bayern“.

Rungtynės su „Benfica“ buvo debiutinė Čempionų lygos akistata naujajam „Barcelona“ strategui Xavi.

Praeityje ne vieną sezoną Katalonijos klube praleidęs garsus futbolininkas nepaistant neiškovotų trijų taškų liko patenkintas savo auklėtinių žaidimu.

„Atrodėme galingai ir siekėme to. Iki pergalės trūko tik įvarčio. Jei būtume įmušę, manau, kad tai būtų puikios rungtynės, nors iš tikrųjų taip ir buvo. Išliekame pozityvūs – mūsų laukia dar vienerios rungtynės.

Manau, kad žaidėme puikiai. Būtent tokią „Barcelona“ ir norime matyti. Žaidėjai supranta mūsų idėjas, pritrūko tik įvarčio.

Per dvejas žaistas rungtynes įmušėme tik vieną įvartį ir jis buvo po realizuoto 11-os metrų baudinio. Taigi, šiuo atžvilgiu turime patobulėti.

Mes esame „Barcelona“ ir turime laimėti. Kalbu ne tik apie artėjančias rungtynes su „Bayern“, bet ir visas kitas dvikovas. Į rungtynes reikia eiti su tokiu pat požiūriu kaip ir šiandien.

Nepaisant lygiųjų, manau, kad šiandien žaidėme labai gerai“, – teigė Xavi.

UEFA Čempionų lygos E grupėje pirmąją vietą jau užsitikrinęs Miuncheno „Bayern“ savo kraityje turi 15 taškų, antrąją vietą užima „Barcelona“ (7 taškai), trečiąją – „Benfica“ (5 taškai), tačiau Portugalijos klubas paskutiniojo turo rungtynes namuose žais prieš grupės autsaiderę Kijevo „Dinamo“ ekipą (1 taškas).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.