Visų rungtynių metu dominavęs „Manchester City“ įveikė „West Ham United“ futbolininkus

Anglijos „Premier“ lygoje susitiko dvi pirmojo ketvertuko ekipos. „Manchester City“ namuose 2:1 (1:0) įveikė „West Ham United“ ekipą.

 Visų rungtynių metu dominavęs „Manchester City“ įveikė „West Ham United“ futbolininkus.<br> Action Images/Scanpix nuotr.
 Visų rungtynių metu dominavęs „Manchester City“ įveikė „West Ham United“ futbolininkus.<br> Action Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-28 18:42

33-ąją minutę sniegui padengus aikštę Riyadas Mahrezas pabandė atlikti smūgį, tačiau jo smūgį atlaikė svečių gynėjui. Tačiau kamuolys nukrito tiesiai po Ilkay Gundogano kojomis ir vokietis iš kelių metrų atstumo pasiuntė kamuolį į vartus.

Antrąjį įvartį šeimininkai pelnė tik 90-tą minutę. Be priežiūros paliktas Fernandinho sulaukė perdavimo iš I.Gundogano ir tiksliu smūgiu padvigubino „Manchester City“ persvarą.

4-tą teisėjo pridėtą minutę manuelis Lanzini varžovų baudos aikštelės prieigoise pavogė kamuolį iš šeimininkų ir įspūdingu smūgiu rezultatą sušvelnino.

„Manchester City“ visų rungtynių įrodinėjo savo pranašumą prieš varžovus. „Miestiečiai“ kamuolį kontroliavo 69 proc. laiko, o smūgių statistika 19-5 taip pat palankesnė buvo šeimininkams. „Manchester City“ po 13-os rungtynių

savo sąskaitoje turi 29 taškus ir užima antrą vietą čempionate. „West Ham“ su 26 taškais išlieka 4-oje pozicijoje.

Dėl stipraus sniego ir užpustytos aikštės buvo atšauktos „Burnley“ ir Londono „Tottenham“ rungtynės.

Kiti rezultatai:

„Brentford“ – Liverpulio „Everton“ 1:0 (1:0)

„Leicester City“ – „Watford“ 4:2 (3:1)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.