Dėl širdies ligos žaisti nebegalintis S. Aguero su futbolu atsisveikino jausmingoje konferencijoje

33-jų metų puolėjas Sergio Aguero padėjo tašką savo įspūdingoje 18-ka metų trukusioje futbolininko karjeroje. Argentinietis su ašaromis akyse tokią žinią oficialiai pranešė specialiai surengtoje spaudos konferencijoje.

 Dėl širdies ligos žaisti nebegalintis S. Aguero su futbolu atsisveikino jausmingoje konferencijoje<br> imago images/Scanpix nuotr.
 Dėl širdies ligos žaisti nebegalintis S. Aguero su futbolu atsisveikino jausmingoje konferencijoje<br> imago images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-15 16:08, atnaujinta 2021-12-15 17:10

Barcelona“ ir Argentinos rinktinės puolėjas profesionalią karjerą baigia dėl širdies ligos.

„Ši konferencija surengiau tam, kad paskelbčiau, jog nusprendžiau baigti profesionalo karjerą. Tai labai sunkus momentas.

Sprendimą priėmiau dėl savo sveikatos problemų, kurias patyriau prieš pusantro mėnesio. Baigti karjerą galutinai nusprendžiau prieš 10 dienų, po to, kai buvau viską padaręs, kad galėčiau sugrįžti.

Didžiuojuosi savo karjera. Profesionalu būti svajojau nuo tada, kai pirmą kartą paliečiau kamuolį – 5 metų“, – sunkiai rinkdamas žodžius kalbėjo S.Aguero.

Argentinietis savo profesionalią karjerą pradėjo Aveljanedos „Independiente“ klube, o sulaukęs 18-оs metų futbolininkas persikėlė rungtyniauti į Europą – Madrido „Atletico“ komandą.

„Noriu padėkoti Madrido „Atletico“ komandai, kuri patikėjo manimi, kai man buvo 18-ka metų ir, žinoma, „Manchester City“. Visi žino, ką aš jaučiu tai komandai, ir kaip manimi buvo rūpinamasi.

Palieku futbolą aukštai iškelta galva. Nežinau, kas laukia manęs toliau gyvenime, bet žinau, jog turiu žmonių, kurie mane myli. Visada prisiminsiu nuostabius dalykus“, – jausmingai kalbėjo futbolininkas.

S.Aguero per savo karjerą sužaidė 786 rungtynes ir per jas pasižymėjo 427 įvarčiais. Įsimintiniausias S.Aguero etapas buvo „Manchester City“ klube. Su „miestiečiais“ argentinietis sužaidė 390 rungtynių per kurias pelnė 260 įvarčių ir 5 kartus triumfavo Anglijos „Premier“ lygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.