„Tottenham“ garsenybės pagyros H. Kane'ui: anglą lygino su legendiniu D. Maradona

Buvęs Prancūzijos futbolininkas Davidas Ginola itin teigiamai įvertino Londono „Tottenham Hotspur“ ekipos futbolininko Harry Kane'o žaidimą.

D.Maradona ir H.Kane'as.<br>AFP/Scanpix nuotr. koliažas.
D.Maradona ir H.Kane'as.<br>AFP/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2022, 1:31 PM

Pats praeityje „Tottenham“ klubo garbę gynęs 55-erių futbolo specialistas „Sky Sports“ eteryje Anglijos rinktinės kapitoną lygino su legendiniu Argentinos futbolininku Diego Maradona.

„H.Kane'as dabar atrodo lyg D.Maradona. Jis sugeba puikiai atlikti tiek tolimus, tiek trumpus perdavimus, jis turi viską, ko reikia tokio tipo žaidėjui.

Vis dėlto tokiam futbolininkui būti geriausiųjų ketverte Anglijoje neužtenka. Ateityje jis sulauks daugiau pasiūlymų iš kitų klubų ir varžysis dėl trofėjų. Būtent karjeros pabaigoje visi ir žiūri į tavo pasiekimų sąrašą.

Žiūrint į šį sezoną, „Tottenham“ dar turi galimybę prasibrauti į stipriausiųjų ketvertuką. Daug kas priklausys nuo to, kaip savo rungtynes sužais „Chelsea“ ir „Arsenal“ klubai, bet viskas jų pačių rankose“, – teigė 100 rungtynių su „Tottenham Hotspur“ marškinėliais sužaidęs D.Ginola.

Londono ekipa Anglijos „Premier“ lygoje dabar žengia ketvirta, tačiau yra sužaidusi dvejomis rungtynėmis daugiau ne penktoje vietoje esanti ir tiek pat taškų turinti „Arsenal“.

H.Kane'as šiame sezone gindamas „Tottenham Hotspur“ garbę pasižymėjo 12 kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.